دلیل من برای رفتن بُعد مسافت و درخواست خانواده ام بود
t
مراسم نمازجمعه این هفته در خمینی شهر به امامت حجت الاسلام و المسلمین موسی سالمی برگزار شد و ایشان ضمن تشکر از حضور گسترده مردم پای صندوقهای رأی، این نماز جمعه را آخرین نماز جمعه خود در خمینی شهر اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار فرصت آنلاین امام جمعه خمینی شهر در خطبه های نمازجمعه این هفته ضمن قرائت بخشی از دعای مکارم الاخلاق بیان کرد: دعای امام سجاد(ع) برای تمامی اقشار جامعه مردم و مسؤولان پند و نکته دارد که از خداوند درخواست می کند مقام و منزلتش را بالا نبرد مگر اینکه به همان اندازه او را پیش خودش پایین بیاورد. خدایا مرا پیش مردم عزت دائمی مده مگر آنکه به همان اندازه خودم را پیش خودم ذلیل کنی.
حجت الاسلام و المسلمین موسی سالمی با اشاره به آیه 26 سوره آل عمران افزود: اگر خدا بخواهد کسی عزیز کند، عزیز می کند و اگر بخواهد ذلیل کند ذلیل می کند. اصلاً تمام خیر دست خداست و بر همه چیز قادر و تواناست. نباید فراموش کنیم که چه بودیم و حالا چگونه ایم؟ اگر پولدار شده ای، اگر عالم شده ای، اگر سلامتی داری، هیچ گاه نباید گذشته را فراموش کنی چون هیچ چیز دست خودمان نیست.
وی ادامه داد: خدا سبب ساز و سبب سوزست. سبب سازست چون اسباب برخی کارها می شود؛ از حضرت مریم(س) بدون شوهر «عیسی(ع)» را متولد می کند، از کوه «ناقه صالح» را بیرون می آورد. سبب سوز هم است چون مثلاً سوزندگی را از آتشی که باید ابراهیم(ع) را بسوزاند، می گیرد، غرق کنندگی را از دریا می گیرد تا موسی(ع) و اصحابش را نجات می دهد.
خطیب نماز جمعه خمینی شهر در خطبه دوم ضمن تشکر صمیمانه از تمامی مردم به خاطر حضور گسترده در پای صندوقهای رأی بیان داشت: در بحث انتخابات هم باید از مردم تشکر کرد که دعوت مقام معظم رهبری اجابت گفتند و هم از تمامی دست اندرکاران انتخابات اعم از هیأت اجرایی و نظارت و بازرسی کارمندان فرمانداری و اداراتی که جهت بهتر انجام شدن این امر با فرمانداری همکاری کردند. یک تشکر ویژه هم دارم از تمامی نامزدهای انتخاباتی که با ثبت نامشان تنور انتخبات را گرم کردند چه آنها که بالاترین آرا را کسب کردند و چه آنهایی که رأی کمی آوردند.
حجت الاسلام و المسلمین موسی سالمی ادامه داد: 22 اسفند سالروز تأسیس نهاد مقدس بنیاد شهید و امور ایثارگران به فرمان امام خمینی(ره) است که خدمات مهمی را ارائه داده است مخصوصاً در این شهرستان که یک دهم شهدای استان اصفهان را داراست. بیش از 3500 جانباز و حدود 340 آزاده را این شهرستان به انقلاب تقدیم کرده است. خدمات زیادی را این بنیاد انجام داده است.
وی در پایان تأکید کرد: امشب مراسم سالگرد مرحوم حضرت حجت الاسلام و المسلمین عبدالجواد جبل عاملی در مسجد آن مرحوم برپاست. آن حضرت که از فقهای بزرگ و مایه مباهات حوزه علمیه قم و استان و شهرستان ماست، یکی از مؤسسین حوزه علمیه کرمانشاه بودند. شاگردان آن حضرت هم اکنون دارای مقام و درجاتی هستند مانند سید مصطفی خمینی، آیت ا... العظمی مظاهری، آیت ا... العظمی سبحانی، آیت ا... مهدوی کنی، امام موسی صدر و.... آن حضرت در 22 اسفند سال 1367 درگذشت که به مناسبت بیست و سومین سالگرد او مراسمی برپاست که انشاءا... شرکت کنیم.
امام جمعه خمینی شهر با اشاره به اینکه من سرباز ولایتم گفت: هر امام جمعه ای در هر جای کشور به مدت سه سال منسوب می شود و بعد از سه سال یا تمدید می شود یا بنا به درخواست امام جمعه جابجا می شود. چند ماه پیش از شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور درخواست کردم بعد از اتمام سه سال من را به شهری منتقل کنید که به خواست خانواده ام به وطنم نزدیکتر باشد. چند روز پیش شورای محترم به من اطلاع داد شهر شهریار امام جمعه ندارد و آنجا را برای من انتخاب و حکمم را 20 روز پیش صادر کردند. ولی من بخاطر انتخابات تصمیم گرفتم پس از برگزاری به آنجا بروم بنابراین امروز آخرین خطبه من در خمینی شهر است. ممکن است بعد از رفتن من شایعاتی به وجود آید ولی اصل قضیه این بود و دلیل من برای رفتن بُعد مسافت و درخواست خانواده ام بود.
حجت الاسلام و المسلمین موسی سالمی در آخرین خطبه خود در خمینی شهر چند توصیه به مردم کرد و گفت: اولین توصیه من حفظ وحدت بین خودتان است که اگر شکافی بین شما مؤمنین خمینی شهر ایجاد شود، دشمن سوءاستفاده می کند. دوم حفظ پایگاه های بسیج در مساجد شهرستان است. اگر کسی با ایجاد پایگاه بسیج در مسجدی مخالفت کرد، من به عنوان سرباز کوچک با او برخورد کرده و می کنم. چون بسیج برای همه ما مهم است.
وی افزود: توصیه بعدی حفظ حقوق مساجدست. به تعبیر مقام معظم رهبری مسجد جایگاه عبادت و پایگاه سیاستست البته سیاست بازی نه بلکه مباحث اصلی نظام گفته شود. ضمن تشکر از دبیر محترم مرکز رسیدگی به امور مساجد حجت الاسلام و المسلمین اصغری انشاءا... این مرکز را حمایت نمایید. به دست آوردن مهم است ولی نگه داشتن مهمترست. انشاءا... امام جمعه جدید که می آید به عنوان امام جماعت مسجد هاشمیه هم خواهد بود.
خطیب امام جمعه با تأکید بر اینکه امام جمعه قائم به شخص یا قائم به شهر نیست، گفت: همانگونه که شما من را حمایت می کردید نه به خاطر من بلکه به خاطر نهاد مقدس نماز جمعه، از امام جمعه جدید که او نیز سرباز مقام معظم رهبریست، حمایت کنید و مانند نگین انگشتری او را در برگیرید.
وی تصریح کرد: من عادت به گزارش کار دادن ندارم. گزارش کار من مردمند. برای من هر چه مردم قضاوت کردند روی سرم جا دارد. من معتقدم مردم هر چه بگویند، همان درست است. آنچه که انجام شد وظیفه بود و آنچه انجام نشد، من عذرخواهی می کنم و قصور من را بپذیرید. من معصوم نیستم و به دعای خیر شما نیاز دارم. من از همه شما و مردم خمینی شهر و اصفهان راضی ام. همه را حلال کردم. هر کس هر چه پشت سر من زده، راضی نیستم بیاد به من بگوید، من همه را حلال کردم. اگر به من بگوید ناراحت می شوم. انشاءا... امام جمعه ای که بعد از من خواهد آمد، صدهزار بار از من بهتر و بالاتر و عزیزتر بین مردم باشد.
در پایان حجت الاسلام و المسلمین موسی سالمی گفت: از امامان جمعه موقت حجج اسلام کمالی و تمنایی، شما مردم خمینی شهر که هم خوش استقبالید و هم خوش بدرقه، از عزیزان شورای سیاستگذاری استان و کشور، از استانداری اصفهان و مدیران کل استان، از فرمانداران این سه سال آقایان شریفیان پور، صالحی و حقیقی، از نماینده محترم شهرستان سید جواد ابطحی [صلوات برخی نمازگزاران صفهای اول]، از شورای اداری و تمامی ادارات شهرستان، از اعضای ستاد نماز جمعه، از تمامی جوانان و شهروندان خوب خمینی شهر، علما و روحانیون و ائمه جماعات شهر مخصوصاً حجج اسلام جبل عاملی و موسوی از همه تشکر و تقدیر می کنم. سپس سه مرتبه از مردم عفو طلبید، گفت: اگر عفوم نکردید نگویید روحانیون و امامان جمعه همگی بدند، بگویید این امام جمعه خوب نبود.
در ضمن بین دو نماز حجت الاسلام و المسلمین «محمد رضا صالحیان» رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان اصفهان طی سخنان کوتاهی ضمن تشکر از زحمات حجت الاسلام و المسلمین موسی سالمی در طی این سه سال اعلام کرد که در سال جدید امام جمعه خمینی شهر معرفی خواهد شد و تا آن موقع امامان جمعه موقت حجج اسلام کمالی و تمنایی نماز جمعه را اقامه می کنند.
لازم به ذکر است که از تاریخ 23/5/1388 تا امروز حجت الاسلام و المسلمین موسی سالمی به جای حجت الاسلام و المسلمین سید مجتبی میردامادی به عنوان امام جمعه خمینی شهر اقامه نماز می کرد. آخرین نماز جمعه حجت الاسلام و المسلمین علی خاتمی در شهر شهریار استان تهران در تاریخ 21 بهمن امسال بود و او به عنوان امام جمعه و نماینده ولی فقیه در شهر زنجان منصوب شد. از این به بعد در شهر شهریار حجت الاسلام و المسلمین موسی سالمی امام جمعه را برپا خواهد کرد.