ترجيح مي دهم در شهر خودم در يك مدرسه محروم خدمت كنم

ارسال در خبر و گزارش

moalemمرتضی صمدی متولد1354 است. سال 71 وارد دانشسرای تربیت معلم شد و بعد از فارغ التحصيلي با رتبه اول، در سال 73 تدریس در مقطع ابتدایی مدارس خمینی شهر را آغاز کرد. بیشتر سال های تدریسش در مدرسه شاهد پایه پنجم ابتدایی گذشت.

هم زمان با تدریس به ادامه تحصیل پرداخت و مدرک فعلی اش کارشناس ارشد روانشناسی است. در حال حاضر در مدرسه ابتدایی امام مهدی (عج)، دانشگاه علمی کاربردی ودانشگاه آزاد تدریس می کند. وی همچنین مجری کتب جدیدتالیف، مدرّس معلمان در  دوره های ضمن خدمت می باشد و روزهای پنجشنبه به عنوان سر گروه آموزشی استان فعالیت می کند. به او پیشنهادات زیادی برای اشتغال در اداره و تدریس در مدارس اصفهان می شود اما او ترجیح می دهد در یک مدرسه عادی در خمینی شهر بماند و برای این بچه ها از نظر آموزشی سنگ تمام بگذارد.

- چه عواملی باعث شد تا شما به عنوان معلم نمونه انتخاب شوید:

پارامترهای مهمی برای این انتخاب وجود دارد. مقالات، همایش ها،کتاب های تالیفی، تحقیقات، تقدیر نامه ها، فعالیت های ضمن خدمت و شرکت در مسابقات علمی معلمان که تمام این فعالیت ها باید در سطح کشوری باشد.

- برای تدریس از روش خاصی استفاده می کنید:

من روش های فعال و نوین یادگیری را به کار می برم و اعتقاد دارم که استفاده از وسایل کمک آموزشی، می تواند فهم مطالب را برای دانش آموزان آسان تر کند.

- بهترین خاطره دوران تدریس تان را بگویید:

دانش آموزی داشتم که املایش بسیار ضعیف بود و نمی دانم چطور پايه هاي  تحصیلی اش را تا پنجم گذرانده بود! من با توجه به راهبردهاي آموزش املا دراختلالات یادگیری وآموزش های اصولی و زیر بنایی در طی 6-5 ماه توانستم کاری بکنم که این دانش آموز برای اولین بار در املاي فارسي نمره بالای 10 بگیرد. خوشحالي و شور و شعف اين دانش آموز در خاطرم  ماندگار شده است.

- از نظر شما ویژگی های یک معلم خوب چیست:

معلم باید خودش را به روز کند و در برنامه کاریش حتما مطالعه داشته باشد، از روش های جدید آموزشی استفاده کند، اگر معلمان اصول آموزشی را بدانند قطعا دانش آموزان موفق خواهند بود. البته مسائل ديني و اخلاقي را نيز در تدريس و آموزش مد نظر داشته باشد.

- کدام معلم دوران تحصیلتان یادتان مانده است:

خانم میوه چیان. یاد و خاطره معلم اول ابتدایی همیشه در ذهن آدم زنده می ماند اما معلمی داشتم که یک بار من را چوب زد و خاطره این معلم هم در ذهن من ماند و جالب اینکه یک زمانی در كلاس ضمن خدمت جاي من و او به عنوان  معلم و شاگرد عوض شد.

- و اما فرصت:

فرصت باید مترصد فرصت ها باشد، انتظار مردم از نشریه فرصت بیشتر از این هاست، شما باید خبرنگاران افتخاری زیادی از محلات مختلف خمینی شهر داشته باشید تا خبر ها را به سرعت دریافت کنید.

- حرف آخر:

من از کادر مدرسه امام مهدی مخصوصا آقای رضایی و دانش آموزان کلاسم تشکر می کنم که با جشن کوچکی که در کلاس گرفتند دلچسب ترین تقدیر را از من کردند و صد البته توجه مسوولین شهر را هم ارج می نهم!!! که حتی از نصب یک بنر کوچک هم دریغ کردند، بعد از چندين سال از بین بيش از 1 میلیون معلم در کل کشور، یک معلم خمینی شهری جزو معلمان نمونه کشوری شده باشد و مسوولین اینقدر کم لطفی نشان دهند، همین کم لطفی هاست که باعث می شود بسیاری از معلمان خوب شهرستان فرم انتقالی به اصفهان را پر کنند. در سال 89-88  به عنوان معلم نمونه استانی معرفی شدم که تجلیل فرماندار آن زمان از من یک سی دی بود که جدای از ارزش معنوی اش، مبلغ پشت جلدش 1500تومان بود!!!البته قرار است مراسمي برای تجليل از معلمان نمونه برگرار كنند كه در همين جا از زحمات همه مسئولين مربوطه تشكر و قدرداني مي كنم. به اميد فردايي روشن تر براي كشور و شهرمان