سیدجواد ابطحی: جلسات شورای اداری نتیجه بخش نیست

ارسال در سایرعناوین

shora-edariاولین جلسه شورای اداری شهرستان در سال جدید پنجشنبه 24 فروردین در محل فرمانداری برگزار گردید جلسه ای که مهمترین دستورکارش معارفه امام جمعه جدید شهر بود.

در این جلسه فرماندار با اشاره به نقش نماز جمعه و امام جمعه در برپايي، حفظ و شكوفايي نظام گفت: با اين سنگر نماز جمعه بوده كه ما توانسته ایم به دشمن تودهني بزنیم. وی در ادامه در رابطه با انتصاب حجت الاسلام رحیمی به امامت جمعه خمینی شهر افزود: به شهرمان احترام گذاشتند که ایشان را منصوب کردند و مردم مبارکه نارضایتی شان از این موضوع را بارها در استان و کشور مطرح کرده اند. وی به سوابق امام جمعه جدید هم گریزی زد و گفت: حاج آقا رحیمی در سال 80 امام جمعه نمونه شناخته شد و همینطور یک دوره هم نماینده مجلس بوده است.

احمد حقیقی افزایش تملک دارایی های خمینی شهر در سال گذشته را از موفقیت ها خواند و گفت:  ما تنها شهرستاني بوديم كه يك ميليارد تومان به تملك دارايي هايمان اضافه شد در حالي در بعضي شهرها كم هم شده بود. وی در ادامه از روسای ادارات خواست که پیشنهاداتشان را در این زمینه اعلام کنند و کاری نداشته باشند که شدنی هست یا نه بلکه هر چه می خواهد دل تنگشان بگویند.

حقیقی برای مردم خمینی شهر خبرهای خوبی هم داشت، وی اظهار امیدواری کرد که 1288 واحد مسکن مهر برای اول مهر افتتاح شود و همچنین تکمیل 1000 واحد دیگر برای مرحله دوم مسکن را از جمله مصوبات سفر وزیر به استان خواند.

فرماندار همچنین از رتبه اول خمینی شهر در زمینه همت در اشتغال خبر داد و گفت: قرار است استاندار از شهرستان هاي ممتاز تقدير کند.

احمد حقیقی، بودجه اختصاص یافته برای طرح های فرهنگی شهرستان را رضایت بخش عنوان کرد و گفت: این تنها جایی بود که ما هیچ اعتراضی نداشتیم چون سهم خمینی شهر دقیق داده شد.

حل اختلافات قدیمی میان دانشگاه صنعتی و شهرستان با امضای توافقنامه از طریق رایزنی با دکتر اسماعيلي و همچنین همراهي دكتر گلشن همداني رياست دانشگاه، افتتاح شهرداری اصغر آباد در چند روز آینده، حل اختلافات چند ساله تیرانچی با اداره آب و فاضلاب روستايي استان از طریق همراهی های مهندس شيشه فروش و اختصاص مبلغی قابل توجه، اجرای پروژه كمربندي از طریق پيگيري هاي آقاي ابطحي و همراهي هاي استان و همچنین رایزنی و تعامل با مدیر کل ها جهت اختصاص زمین هایی برای دانشگاه پیام نور، صدا و سيما و زندان از جمله مواردی بود که فرماندار به عنوان اقدامات سال گذشته از آن یاد کرد.

فرماندار همچنین مسوولین ادارات شهرستان را قويترين تيم ها دانست و گفت: كسي حق ندارد راجع به ديگري صحبتي بكند. ادارات شهر زير نظر مديران كلّشان هستند و مدير كل زير نظر وزير و همچنین قوه مجریه نیز در هر شهر حضور دارد كه اگر ايرادي هست برطرف كند. وی همچنین قانون گذاري و نظارت بر اجراي صحيح قانون را وظيفه نماينده دانست و افزود: اگرنماينده كاري از دستش بر بيايد  باید براي شهرش انجام بدهد و الا هر کاری حساب و كتاب دارد. وی همچنین از حمایت ها، ارتباطات قوی و نفوذ سید جواد ابطحی برای پیشبرد اهداف در شهرستان به خوبی یاد کرد.

رییس شورای اداری در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به نامگذاری این سال به نام تولید ملی و حمايت از كار و سرمايه ايراني گفت: در جلسه شوراي معاونين درچه بحث مفصلي در اين رابطه داشتيم كه بتوانيم در خميني شهر، درچه و كوشك قدم هایی در این زمینه برداریم. وی در ادامه از رایزنی با چند سرمايه گذار خميني شهر در همین زمینه خبر داد.

وی در پایان  با اشاره به افزایش 30 درصدي اسکان و تردد مهمانان نوروزی در خمینی شهر از دستگاه هايي كه براي اسكان مسافران تلاش کردند، تشکر کرد.

احمد حقیقی همچنین با گریزی به انتخابات و افزایش 20 درصدی حضور خمینی شهری ها در آن از مردم مومن و ولايتمدار خميني شهر ، درچه، كوشك، قلعه اميريه، اصغراباد  و تيرانچي سپاسگزاری کرد.

سیدجواد ابطحی: جلسات شورای اداری نتیجه بخش نیست

سيدجوادابطحي ضمن انتقاد از روند جلسات شورای اداری گفت: اين جلسه معارفه است و جلسه شوراي اداري نيست. من معتقدم اگر جلسات شوراي اداري اینگونه ادامه یابد نتيجه بخش نخواهد بود. اين جلسه را شوراي اداري را محسوب نكنيم.

نماینده شهرستان افزود: اين جلسه معارفه يك استاد اخلاق و كارشناس مسائل مذهبي حجه الاسلام رحيمي است. خيليها از مبارکه به من زنگ زدند و گفتند دست از سر شهر مباركه برداريد، مردم مبارکه حاج آقا را دوست دارند و به او عادت كرده اند. این نشانه درايت و مديريت ايشان است.

وی با یادآوری انتقادات آیت ا... احمدی امام جمعه اسبق خمینی شهر نسبت به صداوسیمای اصفهان گفت: همه مي دانيد كه آقاي احمدي يك جمله اي داشت كه جزء غرر كلام او شد، فرمود: از خيابانك تا خور و بيابانك. بحث اين بود كه چرا سيماي اصفهان نمازجمعه پرشکوه خميني شهر را معرفي نمي كند. كه واقعا كم نظير در استان است. اين نماز جمعه پايگاه ولايت و پايگاه انقلاب است و بايد جايگاه و شان آن حفظ شود. محوريت نماز جمعه را نبايد از دست داد چون انتصابي است و ارزش مداري آن بيش از انتخابي است. مقام امام جمعه بر نماينده رجحت دارد.

در ادامه رييس دفتر شوراي سياستگذاري ائمه جمعه استان ضمن تمجید از حجت الاسلام رحیمی گفت: حضرت آقاي رحيمي دسته گلي است كه امروز تقديم اين شهر گلستان مي شود. اين خانواده سه آيت الله تحويل جامعه داده اند؛ خودشان، امام جمعه تفرش، يك آيت الله شهيد.

وی افزود: خواهر ايشان در عراق در حضور فرزندشان به شهادت رسيد. بجز این دو خواهرزاده مفقودالجسد دارند.

صالحیان ادامه داد: ایشان بيست عنوان كتاب تالیف نموده اند که هر کدام نسخه ای براي مشکلات جامعه است و انشاا... بتوانند اين بسته هاي فرهنگي را تقديم شما كنند.

صالحیان در خصوص اقدامات امام جمعه جدید در مبارکه گفت: ایشان در زمینه عمرانی و فيزيك اقدامات زیادی در مبارکه انجام دادند از جمله مسجد جامع مباركه که متروكه بود و با همت ایشان تبدیل به يك مصلي عظيم و بزرگ شده است، مجموعه فرهنگی الزهرا را هم احداث کردند که در ایام تبليغي نقش بسزایی برای خانمها دارد و تعداد زیادی  از آنها از نظر ديني و معنوي توسط این مجموعه تربیت یافتند.

رييس دفتر شوراي سياستگذاري ائمه جمعه تاکید کرد: ایشان در ولايتمداري، تبعيت از رهبري، خطبه هاي عميق، تبيين مواضع رهبري و ... يد طولايي دارند به طوري كه گاهي دست به نامه مي شوند و نظراتش پیرامون مسائل كلي كشور يا جهان اسلام را برای رهبر معظم انقلاب می نویسند و رهبري بارها نقطه نظرات ايشان را مورد ستايش قرار داده اند. انشاءالله با وحدت، صميميت كار شهرستان پيش برود. ايشان در خدمت شماست.

حجت الاسلام سالمی: امام جمعه هر شهر مسوول فرهنگي آن شهر است

امام جمعه سابق خمینی شهر سخنان خود را اینگونه آغاز کرد: امام جمعه هر شهر مسوول فرهنگي آن شهر است، نماينده رهبري در آن شهر است، بار مسووليت فرهنگي بر دوش آن عزيز است . من از مردم خميني شهر چيزي جز محبت، وفا، لطف و صميميت نديدم و الله اغراق هم نمي كنم. دوست هم ندارم اينجور بگوييد كه مردم خميني شهر به فلانی بي محبتي و بي مهري كردند. اين توهين به من است.

وی ضمن تشکر از امام جمعه اصفهان، مسئول دفتر شورای سیاستگذاری، فرماندار و نماینده افزود: حجت الاسلام رحیمی نسبت به من سناً شیخ هستند من 45 سال و ايشان 65 ساله اند . بجز این از نظر علمي و كثيرالسابقه بودن نسبت به من شيخند، حكم ايشان توسط امام (ره) داده شد.

امام جمعه جدید: دست مسئولان خدوم را می بوسم

در ادامه امام جمعه جدید شهرستان گفت: تشكر مي كنم از حاج آقا صالحيان كه دوماه است كه خواب را هم از چشم من و هم از چشم مردم مبارکه گرفته اند و عذرخواهي مي كنم از ايشان كه مردم مبارکه ايشان را خيلي اذيت كردند. دوبار در مسجد را بستند كه ايشان نتوانند از مسجد خارج شوند و گفتند بايد تكليف ما را روشن كنيد.

وی افزود: امام فرمود شاه بايد برود. با رفتن شاه اساس فساد رفت و همه چيز اصلاح شد. فساد سياسي رفت فساد اقتصادي اصلاح شد. دشمن ها احساس كردند دوباره بايد فساد را بياورند در كشور. در مسئله فساد سياسي مثل قضيه فتنه 88 تلاش مي كنند كه دوباره فساد برگردد. فساد اقتصادي و اخلاقي را هم تلاش می کنند به کشور برگردد نمونه اش اين همه تبليغات ماهواره اي. چه بايد كرد؟ نماز جمعه و همه دستگاه هاي فرهنگي و حتي اجرايي ومقننه اين وظيفه را دارند كه جلوي اين فساد سیاسی و اقتصادی و اخلاقی را بگيرند.

رحیمی افزود: ما باید از اداره خودمان شروع كنيم و نظارت كنيم اين فسادها نباشد، در این صورت مسوول موفقي هستيم. انتقاد من به همه دستگاه هاي اجرايي كل كشور همين است كه نظارت ندارند. دوران حكومت حضرت امير(ع)، ایشان از حضور فرماندارش سر يك سفره مهماني باخبر بود. علي تشر مي زند. اين معني نظارت است. آن يكي بيت المال را كم و زياد كرده كه حضرت نامه مي نويسد معلوم مي شود كه حضرت در هر شهري يك مخبر امين داشته. ما در اداره خودمان گاهي خبر نداريم چه اتفاقي مي افتد . اينها هست كه گاهي مشكل درست مي كند. ما از دور و بري هايمان گاهي خبر نداريم.

حجت الاسلام رحیمی خاطرنشان کرد: اين بار دوم است كه امامت جمعه خميني شهر به من پيشنهاد داده شده، يك بار بعد از فوت آيت الله احمدي و اين دفعه. گفتم من تكليفي دارم، خدا به ما تكليف داده كه امربه معروفي كنيم و نهي از منكري. و خدا را شكر مي كنم كه اين تكليف را بر من نهاده و مهم است كه آيا خدا قبول مي كند يا نه؟ قبولي سخت است.

وی گفت: من هر مسوولي كه براي مردم خدمت كند دستش را مي بوسم. همه براي نظام كار كنيم. به داد اين جوان ها برسيم. اين نسل معصوم كه مورد تهاجم است كه هل من ناصرشان بلند است. دست امداد به سوي شما دراز مي كنم و از شما همكاري و مخصوصا وحدت مي خواهم.