تولد دوبارهی نوزاد ۱۰ روزه، هدیهای بینظیر برای والدینش بود
خبرگزاری ایمنا: نوزاد ۱۰ روزهâای که در هنگام تغذیه با شیر مادر دچار خفگی شده و تنفسش را بهâطور کامل از دست داده بود با اقدام سریع تکنسینهای فوریتهای پزشکی خمینیâشهر برای بار دوم متولد شد که این موهبت الهی هدیهâای بیâنظیر به والدین نوزاد بود.
به گزارش ایمنا، ساعت ۱۴ روز سیزدهم فروردین سال جاری، اتاق فرمان فوریتهای پزشکی (۱۱۵) در تماسی با پایگاه اورژانس پیشâبیمارستانی شهرستان خمینیâشهر، تکنسینهای واحد امدادی این پایگاه را جهت امدادرسانی به نوزاد ۱۰ روزهâای که در هنگام شیر خوردن، دچار خفگی شده بود به ماموریت اعزام کرد.
بر اساس این گزارش تکنسینهای این واحد امدادی به منظور انجام عملیات اعلام شده در حال خروج از پایگاه بودند که با پدر و مادر جوانی مواجه شدند که نوزاد ۱۰ روزهâی خود را بر دست گرفته و با گریه و زاری فراوان با گفتن کمتر از ۱۰ کلمه اعلام کردند که شیر مادر در گلوی بچه پریده و نفس نمیâکشد، لذا تقاضای کمکâرسانی و نجات جان فرزندشان را داشتند. نیروهای امدادی اورژانس نیز سریعا کودک را تحویل گرفتند و با انتقال او به داخل آمبولانس عملیات احیای نوزادان را بر روی وی اجرا کردند و با تلاش فراوان و اقدامی سریع در کمتر از یک دقیقه این نوزاد پسر ۱۰ روزه را که به دلیل قطع تنفس کاملا سیاه شده بود به زندگی دوباره بازگرداندند.
باقر عابدی، یکی از تکنسینâهای حاضر در این عملیات به خبرنگار ایمنا گفت: هنگامی که تنفس نوزاد بازگشت او را از آمبولانس خارج کردیم و به مادر و پدر جوانش گفتیم که فرزندتان سالم است و به زندگی دوباره بازگشته اما مادر نوزاد در کمال ناباوری و با گریه میâگفت " شما این حرف را میâزنید که مرا آرام کنید و اگر زنده است چرا گریه نمیâکند؟" .
وی ادامه داد: با شنیدن این حرف مادر جوان، نوزاد را در آغوش او دادیم و گفتیم نگاه کن رنگ چهرهâی فرزندت روشن شده و نفس میâکشد؛ در همین هنگام بود که صدای گریهâی نوزاد بلند شد و اشک شوق در چشمان والدین این کودک موج زد.
عابدی نجات این نوزاد را لطف خدا دانست و تصریح کرد: پس از آرام شدن مادر جوان، با او صحبت کردیم و روش صحیح شیر دادن به نوزاد را به وی آموزش دادیم و سپس به منزل خود بازگشتند اما از آنجایی که در آن روز همزمان با روز طبیعت، واحد امدادی ما در فلکهâی شهدای خمینیâشهر در محدودهâی خیابان کهندژ مستقر بود اقوام این زوج جوان تا ساعتها با شیرینی و میوه به محل استقرار و پایگاه اورژانس مراجعه میâکردند تا از ما به خاطر انجام وظیفهâ تشکر و قدردانی کنند.
/