یاس زرین برای هنرمند اصغرآبادی / حضور 2 هنرمند خمینی شهری در جشنواره دنا
به گزارش خبرگزاری مهر در مراسم اختتامیه این جشنواره که جمعه شب برگزار شد یاس زرین بهترین فیلم بخش دینی به مجید اسماعیلی برای تهیه کنندگی فیلم ماه جبین اهدا شد. گفتنی است مجید اسماعیلی از هنرمندان انمیشن ساز خمینی شهر است. همچنین آثار دو هنرمند جوان خمینی شهری به بخش مسابقه داستانی چهل و هشتمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان راه یافت.
به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، از مجموع آثار رسیده به بخش مسابقه جشنواره دنا، 55 فیلم به بخش مسابقه داستانی
این جشنواره منطقه ای راه یافت که در میان اسامی آثار برگزیده، اسم 2 هنرمند خمینی شهری با نام های سید مرتضی احمدی کارگردان فیلم "عبور" و ندا وطنخواه کارگردان فیلم "همگام" نیز به چشم می خورد.
گفتنی است چهل و هشتمين جشنواره منطقه اي سينماي جوان با نام دنا از 19 تا 22 تير ماه 1391 با حضور استان هاي البرز، تهران، قم، سمنان، مازندران، قزوين، فارس، كهگيلويه وبويراحمد، بوشهر، چهارمحال و بختياري، اصفهان و يزد توسط اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كهكيلويه وبويراحمد و انجمن سينماي جوانان ايران در ياسوج برگزار خواهد شد.