خاطراتی از اجراهای نمایش های خاله خانم

ارسال در سینما و تئاتر

 

honarفعالیت های فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف فیلم و نمایش و گذاشتن نمایشگاه های هنری و خبرنگاری و عرصه رسانه ای و غیره همواره با مشکلات و مسائل همراه بوده کم خاطرات تلخ و شیرینی را به وجود می آورد که برای مردم جذابیت های خاص خود را دارد لذا بر آن شدیم که در ستون هنرکده که خاص انعکاس فعالیت ها و مطالب هنری فرهنگی است آنچه را که در جریان آن قرار داریم بازگو نماییم.

لذا از هنرمندان عزیز شهرستان در خواست می کنیم فرصت آنلاین را از فعالیت ها و برنامه  خاطرات خود بی خبر نگذارند و قبل از اجرای برنامه های خود خبر آن را برای سایت ارسال تا انعکاس یابد در این نوبت به چند خاطره از گروه نمایش آقایان عمادی و کیانی و همکارانشان در اجراهای نمایش های خاله خانم می پردازیم:

 

در یکی از شب های نمایش، حوضی که وسط دکور وجود داشت و آب در آن بود سوراخ شده و آب روی صحنه جاری شده و آن را خیس می کند خاله با گفتن کلمات و دیالوگهایی که تماشچیان فکر می کنند جزو نمایش است عوامل پشت صحنه را متوجه کرده و آنها هم به شکل نمایش به روی صحنه می آیند و آب حوض را تخلیه و محوطه را خشک می کنند.

در یکی از شب ها هنگام اجرای نمایش ناگهانی برق قطع می شود و خاله احتمال مشکلاتی را می دهد و لذا قطع برق را جزو نمایش جلوه داده و با دیالوگ های مناسب موفق می شود تماشچیان و شرایط را کنترل نماید.

در شبی از شب های اجرای نمایش هنرمندان برای پوشیدن لباس های خود به پشت صحنه می روند و متوجه می شوند که لباس های ویژه نمایش آنها نیست ابتدا از همدیگر محل لباس ها را سؤال می کنند و به جستجوی آنها می پردازند کم کم متوجه می شوند که لباس در کار نیست آقای عمادی از موضوع باخبر می شود و تاکید می کند به هر شکل باید نمایش به موقع اجرا شود، افراد به تکاپو می افتند و در مدت کوتاهی موفق می شوند لباسهای مناسبی از گوشه و کنار شهر فراهم و به موقع پرده را کنار بزنند.

همه شبه فرمهای نظر سنجی به تماشچیان داده می شود که حاوی نظرات جالبی است مثلا فردی نظر داده بود که باید خاله قطع و کوبنده و محکم باشد و به همه حمله کند و انتقاد کند و نسبت به نمایش های قبلی انتقاد کم شده است و خاله ترسو شده است آقای عمادی اتفاقی صاحب آن نظر را می یابد و از وی می پرسد چگونه چنین کاری را انجام دهد و او چه انتظاری دارد من باید حرف منطقی بزنم و همه جوانب را بسنجم در جواب آن نویسنده آن نظرسنجی می گوید من نمی دانم این حرفها حالی من نیست شما باید شدید انتقاد کنید.