یک کارگاه غیر مجاز تولید فلافل شناسایی و تعطیل شد
کارشناسان بهداشت محیط Â شبکه بهداشت شهرستان با همکاری مسوول امور حقوقی شبکه و اخذ مجوز از مقامات قضایی، نسبت به تعطیلی یک واحد غیر مجاز تولید فلافل اقدام نمودند. به گزارش فرصت آنلاین به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت خمینی شهر، مسوول واحد مهندسی بهداشت محیط در این ارتباط گفت: مسوولان این کارگاه Â در محله دستگرد در شرایطی کاملا غیر بهداشتی و در کنار یک کارگاه تراشکاری اقدام به تولید و بسته بندی فلافل به صورت انبوه جهت پخش در مراکز عرضه مواد غذایی می نمودند. محمدی افزود: به دنبال گزارشات مردمی، بازرسین بهداشت محیط شبکه نسبت به شناسایی محل و تعطیل آن اقدام نمودند. وی در ادامه از شهروندان درخواست نمود در صورت مشاهده هر گونه فعالیت مشکوک، مخفیانه و غیر مجاز در زمینه تولید و عرضه مواد غذایی مراتب را با تلفن ۱۴۹۰ (رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت) یا با تلفن ۳۳۶۱۲۲۴۴ (واحد مهندسی بهداشت محیط شبکه بهداشت شهرستان) در میان بگذارند.
گفتنی است تعداد فلافل فروشی ها در سطح شهر رشد قابل توجهی داشته و دوهفته نامه فرصت گزارش مفصلی در این رابطه تحت عنوان « فلافل بخوریم یا نخوریم؟» منتشر کرده که در پایگاه فرصت آنلاین در دسترس می باشد.