خمینی شهر در آیینه رسانه ها

ارسال در در شهر

RESANEزندگي دوباره به همت نيروهاي امداد اورژانس

 

شبكه خبر16 فروردین: با تلاش فراوان و اقدام سریع کمتر از یک دقیقه ای نیروی های امداد اورژانس خمینی شهر یک نوزاد پسر 10 روزه، که به دلیل قطع تنفس کاملا سیاه شده بود به زندگی دوباره بازگشت.

اين نوزاد که در هنگام تغذیه با شیر مادر دچار خفگی شده و تنفسش را به طور کامل از دست داده بود با اقدام سریع تکنسین های فوریت های پزشکی خمینی شهر برای بار دوم متولد شد.

 

تولد نوزاد اصفهانی در خانه با کمک نیروهای اورژانس خمینی شهر ختم به خیر شد

خبر اصفهان14 فروردین: رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی و اورژانس استان اصفهان گفت: مادر باردار 30 ساله‌ای که نوزادش را در شرایط نامناسبی در منزل به دنیا آورده بود با تلاش تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی شهرستان خمینی‌شهر فرزندش را به سلامت کامل در آغوش گرفت. حمید اسماعیلی اظهار داشت: در تماسی با اتاق فرمان فوریت‌های پزشکی (115) اعلام شد که زن بارداری در منزل خود دچار درد زایمان شد. پس از اعلام نیاز، به سرعت یک واحد امداد اورژانس پیش‌بیمارستانی به محل حادثه اعزام شد در حالي كه نوزاد 15 دقیقه پیش متولد شده و همراه با جفت و بند ناف روی فرش اتاق، بدون هیچ‌گونه پوششی رها شده بود. وی ادامه داد: نیروهای امدادی در سریع‌ترین زمان اقدامات تکمیلی زایمان را بر روی مادر و نوزاد انجام دادند و پس از گرم کردن نوزاد پسر که دمای بدن او به دلیل بی‌توجهی اطرافیان در پوشاندن بدن وی بسیار پایین آمده بود، آنها را با سلامت کامل به بیمارستان شهید اشرفی خمینی‌شهر منتقل کردند.

خسارت ديدگي مزارع و باغات شهر در اثر سرمازدگی بهاری

خبر اصفهان 20 فروردین: سرمازدگی بهاری 815 میلیارد ریال خسارت به محصولات زراعی و باغی استان اصفهان وارد کرد. مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان گفت: این پدیده به 11هکتار از باغ ها و 42 هزار هکتار از مزارع این استان خسارت زده است. شیشه فروش افزود: مزارع و باغ های شهرستان های اصفهان، اردستان، خمینی شهر، دهاقان، نطنز، شاهین شهر وگلپایگان بیشترین خسارت را دیده اند.

سه میلیون و 500 هزار ریال هزینه براي ساخت دو اختراع جديد

خبر 18شبکه چهار، 20 فروردین: مبتکر دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر موفق به طراحی و ساخت دستگیره زبانه هیدرولیکی با استفاده ازفشار هیدورلیک شد. این دستگیره با بهره گیری از تکنولوژی جدید طراحی شده است و مشابه خارجی ندارد. رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در این باره گفت: برای طراحی وساخت این دستگیره در مدت سه ماه بیش از یک میلیون و 500 هزار ریال هزینه شده است. آقای رام بِجَندی طراح و سازنده دستگیره زبانه هیدرولیکی افزود: حذف روش مکانیکی ، بازدهی بالا ، کاهش 40 درصدی قیمت این دستگیره در مقایسه با دستگیره های معمولی و منحصر به فرد بودن از مهمترین مزایای این دستگیره است.

۱6 فروردین واحد مرکزی خبر : مبتکر دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر، سرعت گیر هوشمند با استفاده از خواص مکانیکی سیالات ساخت. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر امروز گفت: برای طراحی و ساخت این سرعت گیر در مدت هفت ماه با حمایت این دانشگاه ، حدود 20 میلیون ریال هزینه شد. خلیفه سلطانی افزود: جعفر رام بجندی دانشجوی کارشناسی مکانیک حرارت و سیالات این دانشگاه ، در طراحی این سرعت گیر از سیال آب استفاده کرد.

سقوط از ارتفاعات خميني شهر

روزنامه جام جم ۱۰ فروردين:  رییس سازمان امداد و نجات کشور ضمن ارائه آماری از حوادث کوهستان در  نوروز امسال به نجات دو نفر کسانی که از ارتفاعات خمینی شهر سقوط کرده بودند از چنگال مرگ توسط امدادگران نیز اشاره کرد. به گفته مظفر در فصل بهار با توجه به تغییر شرایط آب و هوایی در ارتفاعات کوهنوردان باید وسایل مورد نیاز و لباس مناسب به همراه داشته باشند. ضمن اینکه درصورت بروزحادثه می توانند با شماره تلفن147 تماس گرفته تا امدادگران تیم کوهستان به کمک آنها بروند.

کتابخانه الغدير خميني شهر متصل به اينترانت سراسري شد 

خبرگزاری فارس 14 فروردين، تجهیز 7 کتابخانه‌استان اصفهان به شبکه اینترانت سراسری: مسوول بخش فناوری اطلاعات (IT) اداره کتابخانه‌های اصفهان گفت: به منظور ایجاد شبکه یکپارچه کتابخانه‌ای میان تمام کتابخانه‌ها هفت کتابخانه شهر اصفهان به شبکه اینترانت سراسری نهاد کتابخانه‌ها در تهران متصل شده است.  دل‌آرام فراهانی تصریح کرد: تاکنون این سامانه در کتابخانه ابن مسکویه اصفهان، علامه طباطبایی شهرضا، کتابخانه مرکزی فریدن و فریدون‌شهر، کتابخانه آران و بیدگل شماره یک، اردستان شماره یک، مرکزی دهاقان، الغدیر خمینی‌شهر، شهید دستغیب شاهین‌شهر و کتابخانه دولت‌آباد برخوار راه‌اندازی شده است. وی ادامه داد: انتقال کتاب‌های الکترونیکی و پیام کوتاه برای اشاعه فرهنگ کتاب‌خوانی و افزایش سرانه مطالعه مفید از اهداف راه‌اندازی این سامانه است.

69 درصد تصادفات خمینیشهر در نوروز مربوط به موتورسواران بوده است

19 فروردين ايسنا: تکنسین های فوریت های پزشکی شهرستان خمینی‌شهر امسال در اجرای طرح امداد نوروزی برای امداد رسانی به 301 حادثه‌رانندگی اعزام شدند که 69 درصد این حوادث مربوط به تصادفات موتورسیکلت بوده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان، مدیر شبکه‌بهداشت خمینی‌شهر گفت: مرکز فوریت های پزشکی شهرستان خمینی‌شهر در نوروز سال جاری 776 ماموریت اورژانسی را انجام داد که از این تعداد 301 مورد حادثه‌تصادف، 467 حادثه‌غیرتصادفی و 8 مورد فوتی ناشی از حوادث رانندگی و غیرتصادفی بوده است.

مریم مسعودی با بیان اینکه موتورسواران در نوروز امسال 69 درصد حوادث تصادفی را به خود اختصاص دادند، افزود: 80 درصد تصادفات موتوری در این مدت در گروه سنی 21 تا 28 سال رخ داده است.