مسؤولان نخوانند ...

ارسال در در شهر

m-nakhanandستون آخر! 

ü   همون اول سالی من اعتراض خودم را به سردبیر عزیزتر از جان «فرصت» اعلام می‌کنم که چرا تو شماره قبل که آخرین شماره سال 1390 بود، این ستون را بی‌جهت و بدون اطلاع و هماهنگی با دفتر من [عجب کلاسی!] چاپ نکرد؟

حالا که اینطور شد همون‌طور که قبلاً هم گفته بودم این آخرین مطلب ستون «مسؤولان نخوانند» خواهد بود. امیدوارم تونسته باشم تو این دو سال دردی را از مشکلات شهرستان هزار و یک درد خمینی‌شهر درمون کنم یا اقلاً با این کار الانم یعنی خداحافظی بتونم لبخند را بر لبان بعضی از مسؤولان همیشه زحمتکش بنشونم! البته مطالب «اصلاح‌گر» دست از سر کچل یا مودار شما برنمی‌داره و تا موهاتون را «اصلاح» نکنه، ول‌کن نیست! و بزودی تو سال جدید به شغل شریف «حالگیری» ادامه خواهد داد.

و اما مطالب ستون آخر: 

نظرسنجی این شماره: اولین اقدام!

ü     به نظر شما اولین اقدام نماینده جدید چه باید باشد؟

الف) تکمیل یا تخریب بنای اعصاب خردکن و وبال گردن مردم و مسؤولان یعنی بیمارستان منظریه!

ب) تکمیل، افتتاح و بهره‌برداری از مسکن مهر و روشن شدن چشم اعضا قبل از خاموش شدن چشمانشان!

ج) ساختن شهرک برق و الکترونیک یا حذف آن و یک دل کردن جوانان جویای کار!

د) تعویض بزرگ‌ترین و زشت‌ترین پل زیر گذر دنیا، پل زیرگذر امامزاده سید محمد(ع)!

هـ) پیگیری فرمانداری ویژه در راستای تحقق طرح «نگاه ویژه»!

و) احداث نمایشگاه دائمی سنگ قبل از ایجاد در اصفهان و سایر شهرها!

ز) پیگیری خروج پادگان‌ها

ح) معلوم کردن تکلیف الحاق خمینی‌شهر به اصفهان قبل از چسییدن طبیعی!

ط) به قول رئیس‌جمهور «بگم ... بگم»!

نظراتتون را به دفتر نشریه «فرصت» ارسال کنید یا تو قسمت نظرات وبلاگ «اصلاح‌گر» قرار بدید.

اخبار باورنکردنی این شماره: همه تبریک گفتند! 

ü     به توصیه امام جمعه سابق تمامی کاندیداها به نماینده منتخب تبریک گفتند!

کسی بتونه جایزه جهانی اسکار را بُر بزنه! 

ü   برای نخستین بار تو تاریخ سینمای ایران کسی بتونه جایزه جهانی اسکار را بُر بزنه، کم چیزی نیست. اون هم کسی مانند «اصغر فرهادی» کارگردان مشهور خمینی‌شهری. حالا درسته که موفقیت فرهادی تحت‌الشعاع مسأله انتخابات قرار گرفت ولی بالاخره خبر مهمیه.

«فرصت» بهترین فرصته برای استفاده نماینده! 

ü     حتماً نماینده منتخب اینا می‌دونه که یکی از رسالت‌های مطبوعات اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی مسائل واسه مردمه. حالا اگه کار خوبی انجام شده باشه، خبرش هم مثبته ولی اگه کم‌کاری و اشتباه صورت بگیره، مسلماً انعکاسش هم منفی و این به معنای سیاه‌نمایی نیست! مخلص کلوم اینکه «فرصت» بهترین فرصته برای استفاده نماینده!

خداوند كسي را كه غيرت نداره لعنت كرده! 

ü   یادش بخیر اون روزایی که به سازمان اتوبوسرانی گیر می‌دادیم و اونا هم زنگ می‌زدند دفتر نشریه که آخه ما چه هیزم تری به «اصلاح‌گر» فروختیم که هِی به ما انتقاد می‌کنه! آقا حلال کنید. ما داریم می‌ریم. فقط اجازه بدید این شماره آخری یه دو تا انتقاد کوچولو به این سازمان هم بکنیم و خداحافظ!

یکی از دوستام  با من درد و دل می‌کرد. می‌گفت مگه حضرت علي(ع) خطاب به مردم عراق نگفته «به من خبر داده شده كه زنان شما با مردان بيگانه تو راه برخورد مي‌كنند،‌آيا حيا نداريد؟» مگه نفرموده: «خداوند كسي را كه غيرت نداره لعنت كرده.» اون وقت چطور سازمان اتوبوسرانی راضی می‌شه مردان و زنان از درب جلویی اتوبوس سوار بشند و زنان به مردایی که رو صندلی نشسته‌اند، برخورد کنند!

دلیل آبکی و مسخره که نگم بهتره! 

ü     چند روز پیش که برکت خدا داشت بر این شهرستان می‌بارید، با اتوبوس واحد از درچه وارد پایانه امیرکبیر شدم. می‌خواستم به هفتصد دستگاه برم. به ایستگاه هفتصد دستگاه رفتم ولی اتوبوسی نبود و جمعیت زیر بارون و توی این هوای سرد منتظر ایستاده بودند که پس از چند دقیقه که مثل موش آب‌کشیده شدیم، از آخرای پایانه سر و کله یه اتوبوس پیدا شد و اومد تو جایگاه. حالا اگه تابستون بود یا هوا صاف بود، یه حرفی اما حالا که بارون می‌آد چه؟

روزی که مسؤولان ما بیدار بشند! 

ü     اگه یادتون باشه تو زمستون سال 1389 تو نشریه فرصت به نقل از خبرگزاری قرآنی ایکنا خبری چاپ شد با این عنوان « چهارمين سالگرد مفسّر قرآن آيت‌الله محمد هادی معرفت در خمينی‌شهر برگزارشد». در حالی که این خبر چاپ شده بود و در شماره بعدی اصلاحیه آن درج شد. جندی پیش خبردار شدیم به مناسبت پنجمين سالگرد رحلت آيت‌الله معرفت روز 18/12/1390 تو مشهد همايشی با عنوان «تبلور معارف قرآنی در ساحت تبليغ» برگزار شد. چی بگیم؟! به امید روزی که مسؤولان ما بیدار بشند و قدر این نخبگان را بدونند. یعنی می‌شه؟!

اگر بار گران بودیم رفتیم!

ü   اگر بار گران بودیم رفتیم! خب! بسه دیگه! دوساله که «مسؤولان نخوانند» جزء ستونای ثابت این نشریه شده و بهتر دیدیم بعد از دو سال این ستون را تمومش کنیم و اگه عمری بود و خدا توفیق داد، تو سال جدید با مطالبی مؤثرتر در خدمت همشهریان عزیز باشیم.

فعلاً یا علی، حق نگهدارتان!