برگزاری جشنواره غذا های سنتی باعث ایجاد نشاط می شود

ارسال در زنان و جوانان

 

nnnn-photoدومین جشنواره تخصصی غذا همزمان با ولادت حضرت زهرا (س) با مشارکت شهرداری، کانون امید سبز زندگی، شبکه بهداشت و باغ بانوان برگزار شد.

در این مراسم که با حضور مسوولین شهرداری، اعضای شورای شهر و شبکه بهداشت و درمان برگزار شد، شهردار از رشد 4 برابری شرکت در جشنواره نسبت به سال های قبل خبر داد و خود را موظف دانست که از این پتانسیل با برنامه ریزی مناسب  استفاده کند. شرفا برگزاری چنین جشنواره هایی که باعث ایجاد نشاط اجتماعی در بین زنان می شود را با اهمیت خواند. وی در ادامه با اعلام اینکه روزانه از سطح شهر 100 تن زباله جمع آوری و 30 در صد آن دفع و بازیافت نمی شود، از بانوان خواست در جهت بازیافت زباله با تفکیک در منزل به یاری شهرداری بیایند و در این زمینه شهرداری هم اکیپ های جمع آوری بازیافت را افزایش می دهد. رییس شورای شهر هم طی سخنانی، حضور بانوان در عرصه های مختلف را مشوق مسوولین دانست افزود:  مسوولین هم باید با برگزاری جشنواره ها به ایجاد نشاط اجتماعی کمک کنند. گفتنی است در جشنواره امسال به عنوان دومین جشنواره غذاهای سنتی که با همکاری شبکه بهداشت برگزار می شد، دکتر کیانی مسوول واحد تغذیه شبکه طی برگزاری کلاس های آموزشی بانوان را با انواع روش های طبخ غذا آشنا کرد. مرضیه عابدی، صدیقه شیروی و خدیجه رضایی آدریانی از میان110 نفر  شرکت کننده حایز رتبه های اول تا سوم شدند.