انجمن دانش پژوهان جوان

ارسال در زنان و جوانان

www.javane-adp.blogfa.comdaneshpazhoohan

سلام به روزهایی که بوی بهار می دهد. اول از همه تبریک بابت اینکه برای اولین بار تندیس طلایی اسکار با فیلم "جدایی نادر از سیمین" کاری از اصغر فرهادی هنرمند خمینی شهری به ایران آمد.

دوم اینکه من کلا شاکی هستم که بی خود و بی جهت ستون وبگردی در شماره پیش حذف شد. اگر دانشجو هستی شاید 20 بهمن ماه، سومین جشن بزرگ دانشجویی را از نزدیک یعنی از توی سالن دیده ای و کلی حالش را برده ای. حتما پکیج هایی که به دستت داده اند را تا حالا دیگر خوانده ای .خوب من در این جشن نبودم اما به واسطه یکی از دوستان دانشجویم توانستم این پکیج را ببینم و با توجه به حال وبگردی ام نام وبلاگ این مجمع را به خاطرم سپردم و این شد که امروز با هم می رویم سراغ وبلاگ این بچه ها.

" زندگی به لطافت یک جوانه است. به صلابت کوه، به گذر باد، به غنای دریا، به صداقت کویر و بلندای آسمان، و این مائیم که از جوانه اش محافظت، با صلابتش جنگ، از لحظه های گذرا استفاده، از خزانه اش بهره، و بیابانش را به همت و تلاش آباد، و بر آسمانش سجده، و بندگی می کنیم..." مطالب این وبلاگ به صورت حداکثری از قلم نویسندگان می باشد. جدیدترین نوشته این وبلاگ با عنوان همیشه به آسمان نگاه کن!" قسمت دوم" است که در تاریخ 21 بهمن ماه توسط صراط نوشته شده است. این نوشته در مورد مرگ و ترس از آن است. نویسندگان این وبلاگ ماشاالله تا 18 نفر می رسد از جوانه گرفته تا کلاغ سیاه! نویسنده درویش نامی در تاریخ 12 بهمن ماه مطلبی دارد با عنوان "می خواستم چه کاره شوم": بچه که بودم می خواستم انیشتن، ادیسون یا لئوناردو داوینچی شوم و بعدها دکتر حسابی، ابن سینا و کوروش را هم در گزینه هایم قرار دادم یه بار هم...."

درلینکستان این وبلاگ از شهرداری خمینی شهر تا ما که فرصت خمینی شهر هستیم، جا خوش کرده ایم. چند وبلاگ دیگر هم هست که یا معرفی شده اند یا من را به فکر معرفی کردن انداخته اند. موضوعات این وبلاگ علمی، مذهبی، ادبی، هنری، طنز، خبری و دیگر است که روی هر کدام که کلیک کنی مطلبی برای خواندن پیدا می کنی. وبلاگ این هفته وبلاگ خوبی است. دست خالی از آن بیرون نمی روی پس پاشو لطفا و کانکت شو. من منتظر آدرس وبلاگ های شما هستم.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید