در مورد رسول مختاری!!!!

ارسال در زنان و جوانان

Rasoulm.blogfa.com

rasoolmokhtariسلام به دوستان وبگرد و پر از اعتماد به نفس خودمان که اینچنین وبلاگ راه می اندازند و اینچنین خودشان را تحویل می گیرند. آفرین!!! اینربار با هم می رویم سراغ وبلاگ رسول مختاری این یک وبلاگ جوان و دو ماهه است که امیدوارم هر وقت به سراغش رفتی خوشت بیاید.

"...با اولین کار مستند خود توانست رتبه  اول شهرستان و استان در مسابقات همت مضاعف و رتبه اول استان وسوم کشور در مسابقات مهر را کسب کند. این فیلم موجب شد که در جشنواره جلوه های آب شرکت کند...." این ها که خواندید، بخشی از مطلب طولانی درباره وبلاگ است که در ستون سمت راست خودنمایی می کند.

وبلاگ در تاریخ پنجشنبه 31 فروردین ماه 91 با عنوان "ناگفته های گل م" به روز شده است. "گل م اولین کار داستانی من و اولین تجربه من در این زمینه بود...."

از لینکستان این وبلاگ که ما جزوش نیستیم (!) باید مهربین سایت خبررسانی خمینی شهر را نام ببرم و شبکه اجتماعی فیس نما. در این وبلاگ می توانید ترانه مورد نظرتان را از بین ترانه های موجود انتخاب کنید و گوش دهید! بابا امکانات... همچنین می توانید در اتاق چت با افراد آنلاین گفتگو داشته باشید. همچنین می توانید فال حافظ و استخاره آنلاین!! هم داشته باشید. می توانید کارت شارژ ایرانسل هم بخرید و...

یکی از نوشته های این وبلاگ داستان مدیر وبلاگ است با عنوان یک داستان از رسول مختاری!! حالا این عنوان داستان است یا نه خدا می داند. نویسنده داستانش را بخوان ااای بد نیست. این را من نمی گویم یک استاد داستان نویسی می گویدها. امیدوارم در روزهای آینده مطالب بیشتری را در این وبلاگ ببینیم.

امیدوارم هر روز به روز شوی و خودت را به دنیای واقعی و مجازی معرفی کنی. لطفا نظرات و پیشنهاد خودتان را در مورد این ستون برایم میل کنید. منتظرم این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید