کلیه مشکلات و درخواست های مردم و مسئولان خمینی شهر در آینده نزدیک پیگیری می شود

ارسال در خبر و گزارش

معاون رئیس جمهورکه به نمایندگی از ریس جمهور عصر چهار شنبه در شورای اداری شهرستان خمینی شهر شرکت کرده بود در مورد مشکلات و مطالبات مردم و مسوولین شهرستان گفت: کلیه مشکلات و درخواست های مطرح شده توسط مردم و مسئولان خمینی شهر در آینده نزدیک مورد بررسی و پیگیری قرار می گیرد. مسعود سلطانی فر با تاکید بر اینکه بررسی مشکلات گردشگردی و میراث فرهنگی در اولویت مصوبات هیات دولت قرار دارد گفت: با دستور شخص رئیس جمهور اعتبارات بسیار خوبی برای مرمت آثار تاریخی استان اصفهان در نظرگرفته شده است.

وی افزود: اقدامات اولیه برای مطالعه کارشناسی کاوش و جستجوی تونل تاریخی مدفون شده کهندژ در خمینی شهر آغاز شود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از پیگیری ارتقا جایگاه نمایندگی میراث فرهنگی خمینی شهر به اداره میراث فرهنگی خبر داد و گفت: با توجه به تعداد آثار تاریخی و گردشگری شهرستان خمینی شهر، بنده با ارتقای جایگاه نمایندگی فرهنگی در شهرستان موافقم.

وی در ادامه سخنان خود به بازدید از منطقه گردشگری لادر اشاره کرد و گفت: تلاش می€Œکنیم در بودجه سال آینده سازمان میراث فرهنگی اعتبارات لازم برای این منطقه در نظر گرفته شود ولی برای موفقیت این منطقه نیازمند همکاری بخش خصوصی با شهرداری خمینی شهر هستیم .