واکنش فرماندار به انتقادات

ارسال در خبر و گزارش

shora_edariحقیقی کوتاه نمی آید

فرماندار سخنران بعدی جلسه شورای اداری بود. وی برخلاف گذشته که بی حاشیه سخن می گفت این بار سخنانی جنجالی بیان کرد سخنانی که به نظر می رسد واکنشی در برابر وعده نماینده منتخب مبنی بر تغییر فرماندار است.

وی سخنانش را با مقدمه ای کوتاه شروع کرد تا از سوابق خود بگوید: ما از قبل از انقلاب با شاه درگیر بودیم و بعد در تهران در خدمت امام بودیم و در جاهای مختلف در کمیته و سپاه و جهاد بودیم. این نیست که یکباره فرماندار شده باشم فرمانداری آخرین کارهای من است و الان به چشم خدمت به آن نگاه می کنم. من خمینی شهر را از قبل از انقلاب تاکنون خیلی دوست داشتم. رفاقت من با ابطحی نماینده هم از اول انقلاب تاکنون است.

وی گفت: من اینجا اعلام می کنم هر کس خوب باشد دست و پایش را می بوسم و هر کس بد باشد در مقابلش می ایستیم. فرماندار در حالی که فریاد می زد مدعی شد: حقیقی در عمرش کوتاه نیامده و اینجا هم کوتاه نخواهد آمد. من در تمام عمر راهم را عوض نکردم الان هم دلیلی ندارد راهم را عوض کنم. راه من همان است که از اول تاکنون بوده، و اعلام هم می کنم در این شهرستان با هیچ کس دشمنی ندارم و با همه دوست هستم.

فرماندار تلویحا به مخالفانش وعده داد در برابر عزل شدنش مقاومت خواهد کرد، وی گفت: اگر کسی از خط اسلام و ولایت و خط صحت و سلامت به دور باشد ما از کوه هم در برابرش محکمتریم. به شما ادارات هم می گویم اگر کسی خواست شما را از جاده حق خارج کند با تمام وجود در برابرش بایستید.

حقیقی تلویحا منتقدان به عملکرد ضعیفش را به داشتن تفکر انحرافی متهم کرد و مدعی شد: ما خوب و بد نمی کنیم، خوب و بد عمل من است. من هستم که با عملم می توانم بگویم خوب هستم یا بد. اعمال ما و تفکر ملاک ماست. مگر نه اینکه از ابتدای انقلاب تاکنون هرچی انقلاب استفراغ کرده بخاطر همین افرادی نبوده که تفکر غلط و انحرافی داشتند؟ ما نمی توانیم با تفکر انحرافی کنار بیاییم. ما آمده ایم تا جلوی تفکر انحرافی را بگیریم. وظیفه ای جز این نداریم.

وی که همچنان فریادگونه تاکید کرد: برای ما حسن و حسین و تقی فرقی نمی کند. معیارهایی داریم و براساس آن حرکت می کنیم، هر کس با این میارها هماهنگ نیست انتظار سازش را از ما نداشته باشد. ما برای افراد نیامدیم که بخاطر افراد هم برویم. ما برای وظیفه و تکلیف آمده ایم و تکلیف ساقط شدنی نیست.

وی تاکید کرد: من از آقای ابطحی نماینده تشکر می کنم. اینقدر شخصیت ایشان ارزنده است که بعد از نمایندگی هم در بین مردم محور هستند و مردم ایشان را دوست دارند. ایشان بیش از 30 هزار رای آورده و مردم هم ایشان را دوست دارند.

سفر هیات دولت؛ بزودی

فرماندار در ادامه به سفر هیات دولت اشاره کرد و افزود: سفر چهارم هیات دولت به استان اصفهان را در پیش داریم که بزودی انجام خواهد شد. تعداد زیادی از مصوبات سه سفر قبل انجام شده و بخشی از این مصوبات هنوز اجرایی نشده است. در این سفر در مورد مصوبات اجرانشده تصمیم گیری خواهد شد. البته می توان پیشنهاداتی جدیدی هم ارائه نمود. برای همین همه ادارات باید خودشان را برای این سفر آماده کنند.

چندین برابر تعهدمان، اشتغال زایی کردیم

وی به تعهدات اشتغال فرمانداری اشاره کرد و گفت: ما چندین برابر تعهدمان، اشتغال زایی کردیم و در این زمینه جایگاه اول را در استان اصفهان کسب کردیم. ما در این زمینه مرتب جلسه برگزار کردیم که به این موفقیت رسیدیم. ما وقتی می توانیم بگوییم ادارات کار می کنند یا نمی کنند که شاخص داشته باشیم. اینکه یک نفر سیاسی حرفی لقلقه زبانش باشد و بدون اینکه تشخیصی بدهد کار چیه همینطور یک حرفی را بزند و تضعیف کند هیچ پایه و مبنایی ندارد. پایه و مبنا در ارزیابی هاست و امروز هم تشکر می کنم از روسای ادارات که مدیران شایسته و لایقی هستند. تعدادی از این مدیران را به خاطر اینکه قوی بودند ما به جاهای دیگر صادر کردیم.

احمد حقیقی افزود: ما نمایشگاه "از غدیر تا محرم" را در پیش داریم که بسیار کار جالبی است و می تواند بسیاری از این نامردیهایی که در مورد خمینی شهر می شود را جبران کند. از همه ادارات می خواهم برای این نمایشگاه همکاری کنند.

وی افزود: در سال 90 نیروی انتظامی شهرستان در کشور رتبه اول و پلیس راهور ما به علت کاهش 16 نفری تصادفات فوتی و جرحی رتبه اول استان را بدست آورد.

پیگیر فرمانداری ویژه هستیم

حقیقی به تلاش برای ارتقای فرمانداری خمینی شهر به فرمانداری ویژه اشاره کرد و گفت: ما موضوع فرمانداری ویژه را پیگیری کردیم و به واسطه میرتاج الدینی معاون رئیس جمهور و با همکاری نماینده درخواستمان را به وزارت کشور مطرح کردیم. نهایتا موضوع در اصفهان مطرح شد و مدیرکل سیاسی و انتخابات استان طی نامه ای به درخواست ما پاسخ داد.

وی به شرایط قید شده در این نامه اشاره کرد، شرایطی که گرچه به صورت رسمی از طرف وزارت کشور اعلام گردیده ولی به نظر می رسد از بین 32 شهرستانی که تاکنون فرمانداری ویژه دریافت نموده اند کمتر شهرستانی مشمول این شرایط باشد. حقیقی گفت: براساس جوابیه وزارت کشور، شهرستانی واجد شرایط فرمانداری ویژه است که 4 شرط از 5 شرط ذیل را دارا باشد؛ جمعیت شهرستان بیش از 250 هزار نفر و جمعیت مرکز شهرستان بیش از 125 هزار نفر، فاصله مرکز شهرستان از مرکز استان بیش از 125 کیلومتر،  قدمت فرمانداری بیش از 50 سال. پنجمین شرط هم وسعت شهرستان است."

فرماندار افزود: ما دو شرط از 5 شرط را دارا هستیم البته این موضوع را مجددا پیگیری می کنیم تا به نتیجه برسیم.

گلایه های رئیس شورای شهرستان

مهرابی عضو شورای شهر کوشک و رییس شورای شهرستان سخنان خود را با جملاتی کنایه آمیز خطاب به فرماندار شروع کرد: نه به این شوری شور و نه به این بی نمکی! تشکر می کنم از فرماندار که بعد از یکسال ما را به جلسه شورای اداری دعوت کرد. در دوره اول شوراها، تا ریس شورای شهر صحبت نمی کرد فرماندار صحبت را شروع نمی کرد. اما در این دوره گاهی شورای شهر به جلسات شورای اداری دعوت نمی شود.

وی افزود: شوراها نمایندگان مردم هستند و باید فضایی فراهم شد تا مشکلات مردم را مطرح کنند. ما شخص حقیقی نیستیم که وقتی به اداره ای مراجعه می کنیم به چشم یک مراجعه کننده حقیقی به ما نگاه می کنند. تماس ما با مردم خیلی بیشتر از نماینده هست. البته تشکر می کنم از روسای ادارات که هر گاه به جلساتمان دعوتشان کردیم پذیرفتند و در جلسات شرکت کردند.

امام جمعه درچه: اگر محبوبیت دولت و نظام وجود داشته باشد انقلاب بیمه است

حجت الاسلام موسوی سخنران دیگر مراسم بود، وی ضمن ارائه تحلیلی از ناآرامی ها در سوریه و منطقه خاورمیانه گفت: وظیفه ما مسئولان در این برهه تاریخی بسیار سنگین است چرا که اگر مردم از دست ما ناراضی باشند نظام تضعیف می شود و اگر مردم از کارایی دولت و نظام خرسند باشند انقلاب بیمه است و این محبوبیت دست روسای ادارات است.