آشتی کنان نماینده با فرماندار / وضعیت طلاق، اعتیاد، ورزش و سرانه آموزشی بحرانی است

ارسال در خبر و گزارش

سومین جلسه شورای اداری یکشنبه 28 خرداد در محل فرمانداری برگزار شد. جلسه ای که مهمترین اتفاق در آن "آشتی کنان نماینده با فرماندار" بود. صرامی نماینده شهرستان در در اولین روزهای انتخابش در مصاحبه با فرصت از عزم خود برای تغییر فرماندار گفت مطلبی که پیش از این در جمعهای مردمی تکرار شده بود، صرامی اما به این جلسه آمد تا بگوید بخاطر مردم این اختلافات را کنار می گذارد.

صرامی: وارد کمیسون اقتصادی شدم چرا که بندرگاهی است برای رفع مشکلات خمینی شهر

نماینده سخنان خود را اینگونه آغاز کرد: انتخابات دوره نهم یک پیام داشت و آن انتخاب افراد جدید، جوان، عملگرا و به دور از جنجال بود. این در کل کشور رخ داد. مردم با این انتخابات  اعلام کردند اقدامی مثل جنجال، قشون کشی، سیاسی بازی هیچ ثمری برای آنها ندارد.

وی افزود: بجز مقام عظمای ولایت، هیچ کس در این کشور ارباب نیست و ارباب همه ما مردم هستند. نگاه اربابی به خودمان و بندگی به مردم کار کشور را به جایی می رساند که چالشها مثل زخم عفونی خودش را نشان می دهد.

محسن صرامی تاکید کرد: دوران انتخابات و هیجانات گذشته و الان زمان همدلی و رفاقت است، مردم چشم انتظار عملکرد ما هستند، برای همین دوران انتخابات را فراموش می کنیم و با همدلی و رفاقت در جهت خدمت به مردم حرکت می کنیم. متواضعانه از نماینده سابق سیدجواد ابطحی هم تشکر می کنم که منشا خدماتی در شهرستان بودند. بنده هم با قوت و قدرت حتما مسیر چهارساله را تبدیل می کنم به 16 سال و همانطور که به مردم وعده دادم طلایی کار می کنم.

در ادامه صرامی به بیان گزارشی از اقدامات 20 روزه آغاز مسئولیتش پرداخت و گفت: در مجلس علی رغم مقاومتهایی که از سوی برخی نمایندگان تهران رخ داد وارد "کمیسون اقتصادی" شدم چرا که بندرگاهی است برای رفع مشکلات در حوزه های انتخابیه. در این کمیسونها هر کسی را نمی پذیرند و از قبل لابی می کنند.

ریاست مجمع نمایندگان استان را به خمینی شهر اختصاص دادم

وی تصریح کرد: در این مدت توانستم وارد کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس هم بشوم و هدفم اثرگذاری و ارتباط با مسائل کلان کشور است.

نماینده با بیان اینکه برای اولین بار در طول انتخابات خمینی شهر توانستم ریاست مجمع نمایندگان استان را به خمینی شهر اختصاص بدهم، افزود: بعد از تهران بزرگترین مجمع نمایندگان استان متعلق به استان اصفهان است برای همین همیشه از طرف نمایندگان تهران تلاشهای زیادی صورت گرفته تا نمایندگان استان اصفهان با هم متحد و قدرتمند نشوند، در این زمینه در مجالس قبلی موفق بودند. متحدنبودن نمایندگان مجلس هشتم باعث شد تا مدیریت حوزه آبریز زاینده رود با چالش مواجه شود و امروز بحرانی در پیش داریم که گفتنش به صلاح نیست. چرا که خشکسالی تنها یکی از دلایل خشک شدن زاینده رود است.

وی افزود: من برخلاف بقیه نمایندگان، اهل ارائه آمار و ارقام و نامه نگاری نیستم یعنی نمی آیم با یک وزیر سلام کنم و یک نامه بنویسم و بعد عکسم را چاپ کنم. شما مسئولان ادارات را پیش وزرا و معاونینشان می برم و هیچ جا هم ثبت نمی کنیم، آن حرکات، امروز کهنه شده است.

هیچ کسی حق ندارد محله گرایی کند

محسن صرامی تاکید کرد: الان می بینم نمایندگانی که به سبد مالی دولت آویزان می شوند می توانند چه ثمراتی را برای شهرشان داشته باشند، البته برخی می گویند شان نماینده این کارها نیست، در حالی که شان مردم خیلی بالاتر از این حرفهاست.

وی افزود: اینجا خمینی شهر است و کار در خمینی شهر باید عالمانه باشد. با این فکر که بنشینیم ببینیم چه اتفاقی می افتد مبارزه می کنم. مردم خمینی شهر بسیار انقلابی هستند. کسی به دید کم به خمینی شهر نگاه نکند. خمینی شهر باید قدرتمند باشد و در قله های استان و کشور باید خودش را نشان بدهد. من حقم را می گیرم و حق من، حق خمینی شهر است. ریاست مجمع نمایندگان حق خمینی شهر بود. ما خمینی شهر را با جان و دل دوست داریم و همایشها و نشستهای خمینی شهر را با قدرت اجرا می کنیم.

نماینده با رد رفتارهای محله گرایانه گفت: هیچ کسی حق ندارد در خمینی شهر محله گرایی کند چرا که خمینی شهر را یکپارچه می دانیم.

کسی که وسط کشتی ما زمین می خورد مردم هستند

صرامی افزود: بنا شده ما یک کاری کنیم که روزنامه فرصت خیلی فروش برود. بالاخره آقای حاج حسین غفوری و مجموعه اش خرج دارند، اگر من مصاحبه نکنم و حرف نزنم روزنامه روی دکه می ماند اگر همین را هم تیتر کنند روزنامه را خوب می خرند.

وی با اشاره به اختلافش با فرماندار گفت: موضوعاتی در شهر طرح می شود و من و فرماندار و امام جمعه باید تمام هم و غممان را روی این بگذاریم که مردم از ما چی می خواهند. من با جناب فرماندار برادر عزیزم جناب حقیقی صحبت کردیم و به نتیجه رسیدیک که ما می توانیم از گذشته های همدیگر در این سمت انتقام بگیریم ولی انتقام ما آثار خوبی برای مردم ندارد، اختلاف بین نیروهای انقلابی کار قشنگی نیست، برای همین با فرماندار صحبت کردیم و به این نتیجه رسیدیم انتقام و وزن کشی جایز نیست و آن کسی که وسط کشتی ما زمین می خورند مردم هستند.

محسن صرامی تاکید کرد: سیاسیون شهر بدانند من همگام با فرماندار حرکت می کنم، سیاستگذاریهایی ایشان در فرمانداری را حمایت می کنم، در جلسات اثرگذار شرکت می کنم و باید زمان به نفع مردم رقم بخورد. مطمئنا در کنار هم با قدرت و سرعت حرکت می کنیم و پیگیر مشکلات مردم خواهیم بود. انشاءالله روزی برسد که مردم بگویند دیدید وقتی یکبار مسئولان شهر با هم کنار آمدند چه اتفاق خوبی در زمینه پیشرفت شهر رخ داد.

وی به صورت تلویحی خواستار کنار گذاشتن همسر نماینده سابق از پست مشاور فرمانداری شد و گفت: زمان حضور نیروهای بیرون دستی در کنار بانوان فرمانداری گذشته است و دیگر نیازی به این نیروهای بیرونی نیست.

سه چهار سال است ورزش ما درباری و سیاسی شده

صرامی با اشاره به انتخاب رئیس جدید آموزش و پرورش گفت: شجاعی سایه صرامی است و با قدرت آموزش و پرورش را اداره می کند. سال گذشته که من را از آموزش و پرورش برداشتند گفتیم یکی از معاونانمان را رئیس کنید که اینکار را نکردند. وزیر آموزش و پرورش در جلسه ای گفت من به فلانی گفتم صرامی را برندار می آید جایت، گوش نداد و این اتفاق افتاد.

نماینده با اشاره به تغییر رییس اداره تربیت بدنی گفت: سه چهار سال بود ورزش ما در شهرستان درباری و سیاسی شده بود، اینکه هرکسی جلوی فلان دفتر زودتر تعظیم کند او رئیس خوبی است. این حرفها را رها کنیم، تعظیم فقط در برابر خداست. این امام زاده ها برای هیچکس معجزه نمی کند. سه سال است در خمینی شهر مسابقات فوتبال برگزار نمی شود به همین سادگی! یک درصد در ورزش شهرستان رضایت مندی وجود ندارد. انشاءا... همه به رئیس جدید کمک می کنیم.

وی با اشاره به وضعیت ناهنجار ساخت و ساز در جعفرآباد گفت: در این منطقه در زمینهای 50 متری ساخت و ساز می شود که منطقی نیست و باید فکری در این زمینه کرد.

رئیس دادگستری خمینی شهر: سال گذشته 34 هزار پرونده ورودی به دادگستری داشتیم

در ادامه یزدانی رئیس دادگستری شهرستان سخنانش را با طرح یک سوال آغاز کرد: چه کنیم که با این بروکراسی موجود و با این "کاغذبازیها"، با این شیوه "بیمار مدیریتی" ما بتوانیم بهتر و سریعتر به مردم خدمت رسانی کنیم؟

وی با اشاره به میزان پرونده های ورودی به دادگستری گفت: در سال گذشته 34 هزار پرونده ورودی به دادگستری داشتیم که آمار بسیار بالایی است و زیبنده شهرمان هم نیست. ما بعد از اصفهان در مقاطعی در استان دوم هستیم یعنی تعداد پرونده های ما گاهی از کاشان هم بالاتر می آید، البته گاهی هم سوم می شود. این پرونده ها ضمن وارد کردن هزینه های زیاد به جامعه و مخدوش کردن روان مردم، دادگستری را دچار مشکلاتی می کند که برون رفت از آن سخت است. خود ما گاهی می مانیم که با این همه پرونده چکار کنیم. مشهور است که باید پیشگیری کرد اما در عمل مساله خاصی اتفاق نمی افتد. بخشی از این پرونده ها بر می گردد به مدیریت ما.

یزدانی افزود: یکی از مشکلات فعلی کشور نبود نظارت دقیق است. اگر نظارت بود این سوءاستفاده های مالی اتفاق نمی افتاد. البته منظور از نظارت، روشهای کهنه و قدیمی نیست بلکه نظارت باید علمی باشد. یکی از رموز موفقیت کشورهای پیشرفته نظارت دقیقشان است. در همین شهرستان دیده ام آنقدر روی یک کارمند نظارت نیست که باعث می شود سوءاستفاده کند و هزاران مترمربع زمین دولتی را تصاحب کند، سند را هم به نام خودش بزند. چند سال بعد تازه متوجه می شویم که زمینها را بردند. حالا پروسه ابطال سند رسمی که پروسه ای بسیار سخت است را دادگستری باید پیگیری کند و معلوم نیست به نتیجه برسد یا نرسد.

بسیاری از ما خوابیم

وی تاکید کرد: این بخاطر این است که بسیاری از ما خوابیم. دوران این که من به نیرویم اعتماد کنم و بگویم انشاءا... تخلف نمی کند گذشته است. نمی شود به هیچ کس اعتماد کرد، باید نظارت کرد. اگر جرمی واقع شد هزینه های سنگینی بر جامعه و بر دادگستری وارد می کند، پیشگری از وقوع جرم به مراتب ارزان تر و راحت تر است. برای همین دنیای امروز رفته به سمت پیشگیری از جرم.

رئیس دادگستری با اشاره به پرونده های موادمخدر گفت:  گردش مواد مخدر در این شهرستان بویژه در برخی مناطق شهر معضلی شده است. وقتی فرد معتاد بدنش به شدت نیاز به مواد دارد و او همه دنبال تامین نیازش هست در این وضعیت طبیعی است که تقاضا، عرضه را به دنبال خواهد داشت.

حضرت عباسی در زمینه پیشگیری موادمخدر چه کردیم؟!/فقط صبح تا شب جلسه می گیریم

یزدانی افزود: الان سبک و سیاق فروشندگی موادمخدر تغییر کرده یعنی موادفروشان روی آورده اند به سمت "خرده فروشی" که سود بیشتر و خطر کمتر را به همراه دارد. دستگاههای ما در زمینه موادمخدر چه می کنند؟ حضرت عباسی داریم چکار می کنیم؟! قانون وظایف مختلفی را برعهده دستگاههای مختلف گذاشته جهت مبارزه با تقاضای موادمخدر. ما این بحث را رها کردیم و از آن طرف می خواهیم با معتادی که تمام بدنش مواد می خواهد برخورد کنیم و شلاق بزنیم. معتاد به محض اینکه شلاق خورد برای التیام دردش باز هم می رود به سمت مصرف. ما داریم دور خودمان را حلقه می زنیم. این روش چیزی جز تحمیل هزینه بر جامعه ندارد هیچ ثمری هم ندارد. بیایید از زندان بازدید کنید ببینید چقدر وضعیت فجیع است. معتاد داخل زندان، هپاتیتی و ایدزی و ... می شود و همینطور جامعه را آلوده می کند و ما هم اینجا نشستیم و صبح و تا شب جلسه می گیریم و به وظایف قانونی خودمان هم خیلی کم عمل می کنیم.

وی خاطرنشان کرد: بخشی از پرونده های موادمخدر مربوط به توزیع کننده هاست و برخلاف چیزی که در ذهنهاست به شدت با توزیع کنندگان موادمخدر برخورد می شود، البته شاید مصلحت نباشد آمار اعدامیهای موادمخدر را اعلام کنیم. ما حبسهای ابد هم داشتیم ولی آخرش این خانواده ها در جامعه چکار کنند؟ آسیبهای بعدیش را چکار کنیم؟ اگر ما وظایفمان را در پیشگیری انجام دهیم کار به اینجا نمی رسد.

از پرونده های طلاق سرسام می گیرم

رییس دادگستری با اشاره به حجم زیاد پرونده های طلاق، گفت: من سرسام می گیرم وقتی در یک روز این همه زوج جوان به من مراجعه می کنند و درخواست طلاق می کنند. به خدا کلافه می شوم. به راحتی می گویند طلاق در حالی که آسیبهای بعد از طلاق را نمی دانیم. سرنوشت فرزندان طلاق را نمی دانیم. تازه مادر باید برود کار کند آنهم شغلهای عجیب و غریب مثل تراشکاری و مکانیکی!

نمی دانم چه سری است آن پنهانها!

وی سومین عامل حجم زیاد پرونده های دادگستری را چکهای برگشتی اعلام کرد و گفت: من همینجا می خواهم از سیستم بانکی گلایه کنم. این چه شیوه ناکارآمد و قدیمی است که به هر کسی دسته چک می دهند و او هم می تواند مبالغ نامحدود داخل این دسته چک بنویسد و بعد هم مالباختگان راهی دادگستری شوند؟ در کدام کشور اینگونه عمل می شود؟ در دیگر کشورها تراز مالی می گیرند و براساس آن تراز مالی به افراد تعداد محدودی فقره چک با مبالغ محدود قرار می دهند. می گویند بازار به هم می ریزد خب بریزد یکساله درست می شود. من نمی دانم چه سری است آن پنهانها.

یزدانی در پایان تاکید کرد حرمت دستگاه قضایی و ابهت آن باید حفظ شود چرا که اگر ابهت آن از بین رفت خود جامعه متضرر می شود.

رئیس آموزش و پرورش: تعداد مدارس و فضاهای مدارس ما بسیار بحرانی است

در ادامه شجاعی رئیس جدید آموزش و پرورش سخنان خود را اینگونه آغاز کرد: ما محصل را یک فلش مموری زنده نمی دانیم که بیاید داخل مدرسه و انباشته ای از مفاهیم از ریاضی و علوم و... در ذهن او انباشته شود و بعد از 12 سال دیپلم می گیرد. معلم را هم یک انتقال دهنده صرف نمی دانیم بلکه یک مربی می بینیم.

وی با اشاره به حذف مقطع راهنمایی از سیستم آموزشی گفت: از ابتدای سال تحصیلی 91 مقطع اول راهنمایی از سیستم آموزش و پرورش حذف می شود برای همین امسال دانش آموز ششم ابتدایی داریم و مقطع بالاتر از آن دوم راهنمایی است.

شجاعی با بیان اینکه بر همین اساس، باید انتقالهای بزرگی انجام دهیم، افزود: آیا فضای مدارس ابتدایی ما گنجایش اضافه کردن کلاس ششم ابتدایی را دارد؟ ما 84 مدرسه ابتدایی داریم. برای ایجاد فضای کلاس ششم مجبور به کارهایی شدیم که بعضا قابل توجیه نیست. مثلا به 42 دبستان گفتیم حق گرفتن دانش آموز پیش دبستانی را ندارید و مجبوریم سیستم پیش دبستانی را به مدارس غیردولتی انتقال بدهیم.

رئیس آموزش وپرورش ادامه داد: از طرفی در 22 مدرسه ابتدایی مجبور شدیم فضاهای کتابخانه، نمازخانه و آزمایشگاه را تصرف کنیم. تازه آموزش و پروش استان به ما پیشنهاد داد دفتر معلمها را به یک کانکس انتقال دهیم!

شجاعی افزود: بحث بعدی، بحث تامین نیروهاست. ما مجبور هستیم معلم ریاضی و علوم و ادبیات مقطع راهنمایی را بفرستیم مقطع ابتدایی درس بدهند.

فضاهای مدارس خمینی شهر مناسب یک شهر60-50 هزار نفری است

سعید شجاعی سرانه آموزشی شهرستان را نگران کننده اعلام کرد و گفت: تعداد مدارس و فضاهای مدارس ما بسیار بحرانی است، فضاهای مدارس خمینی شهر مناسب یک شهر60-50 هزار نفری است نه یک شهر با بیش از 300 هزار نفر جمعیت. به گونه ای که برای مدارس دولتی منظریه دنبال فضای مسکونی برای اجاره کردن هستیم.

وی با اشاره به تبعیض هایی که در این زمینه وجود دارد، افزود: بنده یک سال در اداره کل استان فعالیت می کردم و این یکسال فقط خون دل خوردنم را زیاد کرد چون می دیدم در بعضی از مناطق و شهرهای اطراف چه امکاناتی وجود دارد و ما در خمینی شهر چقدر مشکل داریم.

یاوری: سرانه مطالعه 79 دقیقه است!

رئیس کتابخانه های عمومی استان سخنان خود را با ارائه آماری در زمینه "سرانه مطالعه" آغاز کرد، آماری که به نظر می رسد با آمار رسمی بسیار متناقض است. درحالی علی اکبر اشعری رئیس کتابخانه سازمان اسناد ملی ایران و مشاور فرهنگی رئیس جمهور سرانه مطالعه هر ایرانی در شبانه روز فقط 2 دقیقه اعلام کرده است در این جلسه یاوری مدیرکل کتابخانه ای استان سرانه مطالعه را 79 دقیقه! اعلام کرد و گفت: سرانه مطالعه ما در کشور ما در سال87 به 71 دقیقه، سال88 به 76دقیقه و سال 89 به79 دقیقه رسید. اگر یک مقایسه کنیم در سال 88 تقریبا 44 دقیقه مطالعه روزنامه ها، هفته نامه ها و مجلات داشتیم که در سال 89 این میزان به 20 دقیقه کاهش پیدا کرده. البته در حوزه مطالعه قرآن رشد بسیار خوبی داشتیم.

وی با اشاره به وضعیت کتابخوانی در خمینی شهر گفت: در خمینی شهر در سال 88 تعداد 23 هزار نسخه کتاب به امانت رفته که در سال 90 این رقم به 87 هزار نسخه کتاب افزایش یافته است یعنی رشد بیش از سه برابری. اعضای کتابخانه های عمومی در خمینی شهر در سال88 تعداد 4800 نفر بوده که در سال 90 به 18 هزار نفر رسیده است. در همین مدت متراژ کتابخانه های عمومی از 7 هزار و 500 مترمربع به 15 هزار مترمربع، تعداد کتابهای موجود در این کتابخانه ها از 51 هزار نسخه به 102 هزار نسخه و تعداد کتابخانه های عمومی از 9 باب به 20 باب افزایش یافته است.

فرماندار: به دنبال فرمانداری ویژه هستیم

فرماندار سخنران پایانی جلسه بود، وی با بیان اینکه امام جمعه به دلیل حضور در سفر نتوانستند در این جلسه شرکت کنند افزود: در زمینه مسکن مهر و همچنین شهرکهای صنعتی جلسات خوبی داشتیم. نمایشگاه از غدیر تا محرم هم امروز افتتاح می شود که نمایشگاه جذابی است.

در ادامه حقیقی با اشاره به اهمیت کتاب و کتابخوانی به مسئولان توصیه کرد موقع خواب حتما چند سطر کتاب بخوانند.

احمد حقیقی با بیان اینکه احترام به نمایندگان سابق از جمله ابطحی ها و احمدی ها و صرامی ها احترام به مردم است، افزود: ما وظیفه داریم در خدمت نمایندگان باشیم چون منتخب مردم هستند، به هر حال همه قابل احترام هستند. باید دغدغه ما خدمت به مردم باشد. همانطور که آقای صرامی گفتند باید اختلافها را کنار گذاشت چرا که ضررش را مردم می بینند.

وی ادامه داد: سفر هیات دولت به استان اصفهان نزدیک است و ما در این سفر پیشنهاداتی از جمله موضوع فرمانداری ویژه و احداث فرهنگسرا را مطرح خواهیم کرد.