در شورای اداری چه گذشت؟- 1
دومین جلسه شورای اداری شهرستان در سال جدید، شنبه 23 اردیبهشت ماه در سالن فرمانداری برگزار شد. جلسه ای نسبتا جنجالی که بزرگترین ویژگی آن خداحافظی سیدجواد ابطحی نماینده بود.
سیدجواد ابطحی: با دوستان خودمان مکافات داشتیم/ از مردم سپاسگذارم که این تکلیف را از روی دوش من برداشتند
نماینده سخنان خود را اینطور آغاز کرد: امروز آخرین جلسه شورای اداری است که به عنوان نماینده در خدمت شما هستم. از مردم خمینی شهر سپاسگذارم که تکلیف نمایندگی را از روی دوش من برداشتند. من نمی توانستم بگویم کاندیدا نمی شوم. ساقط شدن این تکلیف بزرگترین نعمت الهی است. شکر این نعمت را باید شبانه روز بجا آورد. البته تکالیف دیگری هم هست و صحنه های مختلفی وجود دارد.
وی به بیان گزارشی از اقدامات خود پرداخت: در این 4 سال تکلیف و مسئولیت سنگین نمایندگی سعی کردم وظایفم را به خوبی انجام دهم، باکی هم نداشتم که بگویند فلانی وکیل الدوله است. چرا که اگر در جایی وظیفه بود از دولت حمایت کنم و اگر جایی حق مردم مطرح بود از مردم دفاع کردم.
ابطحی در ادامه به تشریح نطق جنجالی خود پیرامون لایحه بودجه پرداخت، نطقی که در آن به لایحه بودجه بویژه پرداخت صدها میلیون تومان تسهیلات به نمایندگان دور بعد مجلس اعتراض کرد اعتراضی که البته با جواب سیدجواد زمانی نماینده کنگار همراه شد، نماینده کنگار گفت: چرا خود شما 4 سال پیش این تسهیلات را با کمال میل گرفتید و هیچ اعتراضی نکردید؟ ابطحی در این زمینه گفت: در مجلس یکی از نماینده ها گفت ابطحی دولت ترین نماینده است. من هم جوابش را دادم و گفتم مخالفت من با بودجه محدود به امسال نیست چون مخالفت حقوقی است و کلیات بودجه باید براساس قانون باشد که به آن عمل نمی شود. نباید مجلس کلیات لایحه را زیر و رو کند. من گفتم هرچه هم از دولت حمایت کرده باشم کمتر از مقام معظم رهبری از دولت حمایت کرده ام.
سیدجواد ابطحی افزود: سعی کردم تعاملم با ادارات به صورت حداکثری باشد، برای من هم فرق نمی کرد طرف بومی است یا نه، رفیق من هست یا نه. من وعده دادم اگر بفهمم کارمندی یا رئیسی به ارباب رجوع توهین کند با او برخورد می کنم و دیدید ایستادم و با دوستان خودمان هم در این زمینه مکافات داشتیم، از من رنجیده شدند ولی من ایستادم. چون من باید روز قیامت جواب خدا را بدهم. آنها هر چه می خواهند بگویند. تهمت بزنند افترا بزنند. با خدا معامله بکنید.
وی به وجود چندین طرح نیمه تمام در شهرستان از جمله خط متروی اصفهان-خمینی شهر اشاره کرد و گفت: قرار بود مسیر این خط را تغییر دهند که ما متوجه شدیم و برخورد کردیم. امیدواریم در سالهای آینده این خط تا میدان شهدای خمینی شهر کشیده شود.
نماینده به وضعیت جانبازان هم اشاره ای کرد و گفت: ما رفتم عیادت یک جانباز ده درصدی که با موتور تصادف کرده و زمینگیر شده بود. خانه او نزدیک حسینیه باولگان است. او در یک راهرو و یک اتاق 12 متری و با شرایط بدی زندگی می کند.
پنجمین نماینده خمینی شهر در پایان بابت قصور و تقصیرات از همه حلالیت طلبید.
امام جمعه: دلسرد کردن مردم توسط مدیران خیانت است
در ادامه امام جمعه خطاب به روسای ادارات گفت: پشتوانه این نظام مردم هستند، خدمت به مردم یک تکلیف و دلسرد کردن مردم یک خیانت است. مردم را ناراحت نکنید. جلوی تخلفات و جلوی بدرفتاریها را بگیرید. بر کارمندان خودتان نظارت کنید. مدیر سیار باشید، وارد میدان شوید و خودتان بر پروژه ها و ... نظارت کنید. گناه دارد دل این مردم را بشکنید، گناه دارد برای رفع گرفتاری مردم قدم برندارید.
حجت الاسلام رحیمی با بیان اینکه من در کار اجرایی شما دخالت نمی کنم افزود: قطعا افرادی به دفتر امام جمعه مراجعه می کنند و ما هم ناچار هستیم برای حل مشکل آن فرد نامه بنویسیم به فلان اداره. معنای این نامه توصیه و کار خلاف قانون نیست، معنایش این است که بر اساس راه کار قانونی مشکل را حل کنید، به احترام این نامه هم که شده با آن مراجعه کننده خوب برخورد کنید. امام جمعه با اشاره به میلاد حضرت زهرا(س) تاکید کرد: حضرت زهرا(س) شهید راه ولایت است و به امت راه مستقیم را نشان می دهد، باید برای ولایت جان داد.
مدیرکل بنیاد شهید: خمینی شهر از نظر ساماندهی گلزار شهدا جزء 5 شهرستان پایین جدول است
مدیرکل بنیاد شهید سخنران مدعو جلسه شورای اداری بود. وی تعداد جانبازان استان اصفهان را اینگونه برشمرد: 48 هزار و 200 جانباز در استان اصفهان داریم که بیش از هزار نفر آنها جانبازان 70 درصدی هستند. امروز در استان بیش از دو هزار مفقودالجسد داریم.
رجایی با بیان اینکه 45 هزار والدین شهدا در استان داشتیم که 23 هزار نفر آنها در قید حیات هستند افزود: خمینی شهر به لحاظ پیشرفت فیزیکی ساماندهی گلزار شهدا جزء 5 شهرستان پایین جدول است که شایسته است به زودی اجرایی شود.
وی خطاب به فرماندار بزرگترین مشکلات جامعه ایثارگری شهرستان را اینگونه اعلام کرد: مسکن جامعه ایثارگری بعد از 30 سال هنوز دچار مشکل است به طوریکه 8 هزار خانواده ایثارگر ما در استان هنوز بدون مسکن هستند. امروز 330نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران خمینی شهر بیکار هستند. روسای ادارات در این زمینه همت کنند.
وی در پایان از روسای ادارات خواست عکس شهدای کارمندشان را بالای درب اداره بزنید تا یاد آنها زنده بماند.
حواشی جلسه شورای اداری:
- جلسه با 35 دقیقه تاخیر آغاز شد.
- مانند جلسات قبل، بخش زیادی از صحبت سخنرانان به بیان نکات اخلاقی صرف شد به گونه ای که این روند مورد انتقاد برخی از حضار قرار گرفت چرا که این جلسه در ساعت ادارای و برای رفع مشکلات مردم برگزار می شود.
- در حین جلسه، کتابچه ای از اقدامات سیدجواد ابطحی نماینده توزیع گردید.
- جنجالی ترین بخش جلسه مربوط به سخنان حقیقی فرماندار بود که با حرارت خاصی بیان شد. مشروح این سخنان را در بخش دوم می خوانید.