بازتابهای فرصت 73

ارسال در بازتاب ها

شماره گذشته، بازتابها طولانی بود و به طور کامل چاپ نشد. لذا این شماره ترکیبی است از بازتابهای دو شماره اخیر فرصت. بازتابهایی خواندنی که با واکنش معاون سیاسی استاندار به نقد یک جلسه شروع می شود.

معاون استاندار: از گزارشتان کیف کردم

اولین بازتاب این شماره را با واکنش مثبت دکتر اسماعیلی معاون سیاسی استاندار به چاپ «گزارش یک جلسه رسمی» شروع می کنیم. در این گزارش از شورای آموزش و پرورش انتقاد شده بود که چرا همه جلسه "حرف" است. اسماعیلی در این باره گفت: "من دیدم در روزنامه تون مطلبی زدید و جلسه شورای آموزش و پرورش را نقد کردید. نقد قشنگی بود ، واقعا کیف کردم، دستور دادم که پیگیری شود."

وی ادامه داد: "من رسانه ها را نمی خوانم که فقط خوانده باشم، ما خیلی از اخبار را از نشریاتی مثل فرصت دریافت می کنیم. شما در مورد شورای اداری استان نوشتید که فلان مقام خوابیده بود. من در شورای اداری بالا می ایستم و اگر کسی بخوابد به گوشیش زنگ می زنم که فلانی چکار می کنی؟! همه می دانند من مثل مبصر شورای اداری هستم. می ایستم و همینطور می پایم. کسی چشمش روی هم بیفتد اشاره می کنم بیدارش کنید. "

این گزارش بازتابهای دیگری هم داشت، از جمله مدینه رئیس آموزش و پرورش را در آخرین روزهای مسئولیتش حسابی دلخور کرد. او به فرصت گفت: "شما که هر چه دلتان می خواهد می نویسید."

بازتابهای یک مصاحبه جنجالی

مصاحبه شماره 71 فرصت با محسن صرامی نماینده شهرستان و سخنان او بازتابهای بسیار زیادی داشت. شهروندی در این باره گفت: "مصاحبه با محسن صرامی را خواندم، خیلی خوب بود ولی اگر بتواند به این وعده هایش عمل کند: "ولی اگر بتواند... ولی اگر بشود"

شهروندی هم گفت: "در خصوص مسائل مربوط به مديريت فرماندار، اساسا این نوع سخنان علنی هم مسئولان اجرایی را به خشم می آورد هم تنش زاست و هم دلیلی ندارد که این تنش به میان مردم کشیده شود، نماينده می تواند در "سایه" از طریق لابی با مسئولان استان و کشور این کار را بی سروصدا انجام دهد. کمااینکه بارها و بارها در شهر ما و سایر شهرها اینگونه عمل شده و خواهد شد."

وی ادامه داد: "این نوع مسائل موجب شده در حال حاضر ادارات چندان پاسخگو به مردم نیستند، شما به عنوان رسانه خمینی شهر موظف هستید از این التهابات بکاهید و فضا را به سمت آرامش سوق دهید."

واکنش شهردار شاهین شهر

مهندس نفری شهردار شاهین شهر از دیگر مسئولانی بود که به شماره قبل فرصت واکنش نشان داد. وی به بخشی از مصاحبه فرصت با نماینده شهر –که مصاحبه کننده به نحوه عملکرد شهرداری شاهین شهر اشاره کرده بود- انتقاد کرد و جوابیه ای ارسال نمود. مشروح این جوابیه در همین شماره درج گردیده است.

واکنش رئیس یکی از ادارات؛ مرخصی گرفته بودم

شماره قبل در ستون "شنیده ایم که" خبری زدیم مبنی بر اینکه مدیر یکی از ادارات یک ماهی به عنوان خدمه راهی مکه شده است. شهروندی در تماس با فرصت انتقاد کرد که چرا نام مسئول مربوطه را ننوشته ایم؛ او گفت:  چرا شفاف نمی نویسید؟ چرا طوری برخورد نمی کنید که مسئولان وجود یک چشم تیزبین را بالای سر خودشان احساس کنند؟ با این وضعیت ما پیشرفت نمی کنیم.

در این خبر گرچه برای حفظ حرمت افراد نامی از مدیر مربوطه و اداره اش قید نشد اما مدیر مذکور به این خبر اعتراض کرد و تاکید کرد برای این سفر مرخصی گرفته است.

تعارف کم کن و بر مبلغ افزای 

یکی از شهروندان به نام سیدرضا میردامادی هم طی نامه درخصوص مصاحبه با محسن صرامی اینگونه نوشت:

"من از شما دوستان یاد گرفته ام که صریح و بی پروا (و نه البته بی ادب و نادان صفت) سخن بگویم و بنویسم و شاید اکنون در حال پس دادن درس باشم .... اینک چندین نکته در مورد شماره قبلی تان را یاد آوری می کنم:

در تایید صحبتهای آقای صرامی که خمینی شهر "رییس زده" است باید گفت خمینی شهر طی این چند دهه تبدیل به آزمايشگاهي شده که مديران بعضا كم تجربه و تازه کار غیر بومی به اینجا می آیند و بعد از تست رياست در اين شهر، خواسته اند که فوت و فن ریاست کردن و به قول معروف قلق کار را یاد بگیرند و بعد از تجربه آموزی که رفتند بگویند مردم خمینی شهر قدرناشناسند و در هر جلسه و محفلی بنشیند و از استعدادهای تلف شده خود در ا ین مدت بگویند که به قول حافظ:

ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم     از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم

وقتی فلان مسؤول و رییس غیربومی حتی محل سکونت و زندگی خود و خانواده اش و تمام نیازمندیهایش را در مرکز استان انجام می دهد چه توقع دلسوزی و خدمت عاشقانه می توان از او انتظار داشت."

در ادامه این نامه آمده است: "همانطور که خودتان در مقدمه مصاحبه با آقای صرامی گفته اید درست است که فرصت در بحث برانگیزترین زمان بعد از انتخابات عکس بزرگ آقای صرامی را در صفحه اول خود زد اما امیدواریم به قول خود آقای صرامی و با توجه به رسالت حرفه ای تان در مصاحبه های بعدی با او، عرقش را در بیاورید و از تعارف و تایید ضمنی و تلویحی همانند جلسات شورای اداری از همدیگر پرهیز کنید."

میم مثل مادر

خانمی به نام پریشانی تماس گرفت و گفت: مطلب میم مثل مادر بسیار زیبا و تاثیرگذار بود، می خواهم از نویسنده تشکر کنم. بعد از خواندن این مطلب واقعا از مادری های خودم در حق فرزندم شرمنده شدم.